Svigermors drøm!

Haha.. nei, det blir jeg aldri. Svigermors drøm. Den gang jeg var gift så tror jeg min eks og jeg fikk besøk av hans mor to ganger på de syv årene. Vi besøkte henne til gjengjeld en hel del ganger mer. Når vi ble invitert. For syns skyld. Slik virket det i allefall.

Nåværende svigermor har vel vært hos oss to ganger. Kanskje tre. På elleve år. Og da har hun vært invitert. Jeg har invitert henne mange ganger, men hun kommer ikke. Ikke i 40-årslaget mitt heller.

Min mamma derimot besøkte eksen min og meg fast annenhver søndag, og hun har vært på besøk hos snuppen min og meg her mer enn noen annen familie vi har. Og det på tross av at hun bor i Harstad, og vi her i Drammen.

En kan lure på hvorfor det er slik. Men slik er det nå. Kanskje er det fordi jeg har «tatt duttebassen» fra a mor. Kanskje feiler det meg for mye. Eller kanskje de bare ikke liker meg. Men det skal ikke ligge på meg, det skal ikke være pga noe jeg har gjort, eller ikke gjort. Jeg har invitert, laget mat. Sendt meldinger og ringt – og jeg har dratt på besøk. Nå skal det sies at det er lenge siden nå at jeg har vært med å besøke «svigers». Men når en aldri blir spurt, og en må invitere seg selv, og ender opp ved kjøkkenbordet eller på balkongen, og besøket ikke kan vare mer enn ti minutter, da gidder jeg ikke mer.

Er det noe, så må snuppen min ta bussen dit. To mil for å dra på besøk, to mil for å hente julegave. Og det på tross av at «svigers» har en flunke ny lekker Audi, og de stadig besøker kjøpesentrene i nabolagene her. Hverken snuppen min eller jeg har bil eller sertifikat. Og jeg blir syk i buss.

Nei, det skal ikke stå på meg. I år uten noens viten kjøpte jeg stor kurv og fylte den med masse julesnacks. Elgpølse, og salamipølse med kniv, fjøl og flatbrød. Sju mandariner. Tre poser med hjemmelagde sukkertøy. Et glass med julesild. En juleblomst: svibel. To alkoholfrie Aass juleøl. Og en nisse med reinsdyr – julelampe. Så skrev jeg et kort med de fineste hilsninger for jul og nyttår. Jeg pakket dette inn i rødt papir og cellofan, og pyntet med femten meter rødt julebånd. Så fikk jeg ei venninne til og hente det her og levere det på døren hos svigers.

Så kan dem kose seg, noe må jo falle i smak.

Jeg er langt fra perfekt, og jeg er ingen engel, men jeg gjør så godt jeg kan!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#svigermor #familie #mamma #julepakke #julekurv #julestemning #jul #godjul

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg