4,2 kg jul 😜

Nå har vi nettopp spist julelunsj her i homohuset dag 2 jul. Deilig.

I kveld skal vi til et vennepar å spise middag og nyte noe godt i glasset. Litt avveksling etter to dager med ribbe, medisterkaker, julepølser og pinnekjøtt. Det er nemlig finnebiff som står på menyen.

Julaften var jeg mesteparten av dagen alene her sammen med jentene. Bare puslet med å lage mat, koste med jentene på sofaen, og så en TV-serie på Netflix.

Og musikk.

Link: Sia – Snowman (Spotify)

Link: Sia – Snowman (YouTube)

På kvelden i ellevetiden kom snuppen min hjem. Da ble det en fantastisk middag om jeg får si det selv. Alt ble perfekt. 4,2 kg kjøtt, med tilbehør og en himmelsk hjemmelaget saus.

Rett før midnatt åpnet vi julepakkene. Mye godt, og mye fint. Brun tequila og billetter til Enrique Iglesias konsert tar jeg som et tegn på at 2018 blir et år med masse futt og glede.

I går første dag jul var vi bare hjemme, min lille familie og jeg. Spiste deilig julebrunch og julemiddag. Koste oss med julesnacks vi har fått fra venner, og bare slappet av.

Takk alle som har bidratt til å gi oss ei god jul, takk til dere som leser, ønsker dere en fin romjulstid ❤

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#julemat #julefrokost #julelunsj #julemiddag #ribbe #medisterkaker #julepølser #pinnekjøtt #julepakker #finnebiff #tequila #enrique #konsertbilletter #enriqueiglesias #julesnacks #venner #jul #siasnowman #sia #snowman #godjul #mylittlefamily #familie #minlillefamilie ❤

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg