VM-fotball trumfer Islam?!

Fotball er ikke hva som engasjerer meg mest i denne verden, men en artikkel fra NRK som poppet opp på min side i løpet av natten vakte litt interesse. Det handler om homofili i Qatar under verdensmesterskapet i fotball og menneskers mangel på kunnskap og deres utbredte naivitet og ignoranse.

Fifa-president Gianni Infantinos budskap i lang tid har vært at VM er for alle, og nylig slo fotballsjefen fast at ingen mennesker vil bli møtt av en lukket dør i Qatar, uansett religion, etnisitet, politisk ståsted, legning og så videre, dette til tross for at kristne og jøder er hatet og ikke minst at homofili er forbudt i landet og ifølge Amnesty kan straffes med syv år i fengsel. Dette er allviten, islam aksepterer ikke homofile, islam mener faktisk at homofile ikke har livets rett.

Flere ganger har både Fifa-president Gianni Infantino, sikkerhetssjef i Qatar, Abdulaziz Abdullah Al Ansari, VM-komiteen og andre sagt at det vil være greit å reise til VM som homofil. Disse har uttalt at det vil være trygt å være homofil i landet og dette har de bekreftet svart på hvitt i flere offisielle dokumenter hvor de poengterer at alle er velkomne under VM.

Så viser det seg at journalister i NRK har foretatt noen undersøkelser om hvordan hotellene som skal ta imot VM-deltakere og supportere i Qatar stiller seg. De har utgitt seg for å være homofile og kontaktet alle VM-hotellene i Qatar. Noen få av disse hotellene sier blankt nei, de tar ikke inn homofile på sine hoteller, andre har faktisk opplyst om dette på sine nettsider, en høy andel, et par titalls hoteller faktisk, svarer at de tillater innkvartering, men dog med forbehold om at man ikke skal vise at man er homofil. At om man kler seg eller oppfører seg homofilt, strider det imot landets og regjeringens politikk.

Alle disse forespørslene og svarene har forekommet på mail, så alt er dokumentert.

Dette har skapt reaksjoner hos mange, og det uttales hist og her at dette er ikke akseptabelt, og heller ikke i tråd med det VM-komiteen har lovet, at det skal være en garanti for den rettslige sikkerheten for alle under mesterskapet. For at man skal føle seg trygg må en vite på forhånd at en kommer til å være trygg. Det er der vi er nå tidsmessig, så det må på plass, sier president i Norges Fotballforbund, Lise Klaveness.

For meg er dette så naivt og dumt at det kunne aldri vært nok. Dette er et arabisk islamsk land, ingen homofile vil kunne være trygge der, ikke med de grusomme og farlige holdninger som er indoktrinert i folket gjennom islam. For disse har det intet å si om det er fotball-VM eller ei. 7 år fengsel for homofili er kun retorikk, når de har kunnskap om at noen er homofile så står vedkommendes liv i stor fare. En må flykte.

Så hvorfor si at man er homofil, hvorfor oppføre seg homofilt? Altså, man kan nok unngå å si at en er homofil, men andres definisjon på hvordan en oppfører seg ikke-homofilt er vanskelig å forholde seg til, og det vil hele tiden være en risiko. En meget farlig sådan. For i Qatar er de mildt sagt lumske, på tross av at hotellene på email har bekreftet at homofile ikke er ønsket å ikke vil kunne bo på deres hoteller, så benekter de det når NRK, SVT og DR tar kontakt på nytt for å få den offisielle politikken til de hotellene som nektet innkvartering. Hvilket viser at de bedriver taqiyya og er løgnere for islam.

Nå heter det seg at «regler kan/vil bli endret under VM», hvilket er ren idioti. Altså skal man godta og støtte et slikt regime for en kort periode på grunn av fotball? Vær klar over at islamister driter i dette, loven i Qatar forbyr homofili og homofile, disse islamistiske holdningene ligger så dypt i arabiske land at uansett hva noen innad Fifa eller whatever måtte si, så er dette farlig, og en burde på ingen måte ytre at der er trygt under VM, for det vil det aldri bli.

Bevares, jeg har vært i flere islamske land hvor det er høyrisiko for homofile, da for egen regning og godt opplyst – det jeg sier her er at Fifa eller hvem det måtte være må aldri tro på eller gi utrykk for at der er trygt, det vil være en stor løgn, og kan få grusomme konsekvenser. Islam ER islam!!

Det er allviten, og dette er NRK og alle involverte parter opplyste om, og ble opplyste om av hotell når de foretok denne undersøkelsen, at personer som har blitt sett på som homofile, hatt homofile forhold, oppført seg som, kledd seg som, sett ut som homofile har blitt hentet fra hoteller av politiet. De følger lovverket i Qatar. Take a wild guess hvordan politiet i Qatar da behandler dem, dette er i hjertet av islambeltet. Dette er Midtøsten på en flat og tørr halvøy, Den Arabiske halvøy i Persiabukta, og grenser til Saudi-Arabia. Islam regjerer! Dette er ikke noe demokrati hvor menneskerettigheter står høyt altså!

Men for all del, vær naive, ha dialoger, få lovnader og løfter fra islamister, vi så jo hvordan islamistene forholder seg til den slags etter Taliban var på høflighetsvisitt i Norge etter invitasjon av vår nåværende hyperintelligente arbeiderpartiregjerings invitasjon.

Lykke til!!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#fifa #fotball #vm #verdensmesterskap #soccer #sport #homo #homofili #homofile #islam #sharia #quatar #bunny #bunnytrash

4 kommentarer
  1. Dette er så longt forbi stadiet for patetisk, at der er ikkje ord som er dekkande for dumskapen.
   Islam er islam, og vil aldreg verta noko anna.
   Korleis dei kunne finna på å leggja verdas største idrettsarrangement til eitt slikt menaland, går longt over mi fatteevne.
   Det handlar vel om kven som betaler mest for å få det, og så er det jo in i tida å pisse islam opp etter ryggen.
   Fredens og kjærleikens religion, jo jo.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg