Vi måtte inn i kula!

Hellige måne så deilig dag dette har vært, klokken er 18:30 og jeg er nettopp kommet inn døren her. Snuppen kommer etter, han skulle kjøpe en blomst til ei venninne og levere hos henne, en oppmuntring til ei som ikke har sine beste dager.

Anyways, vi har vært i Tønsberg. Det blir ofte Tønsberg når vi farter, det er en veldig fin by, med unntak av selve torget som en skulle tro noen hadde laget med meget høy promille. Men der er altså så fine gater og god stemning hver gang vi er der. Farmanstredet er jo et kult senter også da, og det passer oss veldig fint når det er som det er ute, speilholke, glatt og vått. Veldig fint og mildt vær i dag da, men likevel innevær for vår del.

New Yorker er jo et obligatorisk første stopp, det ligger innerst på senteret, de har en del kult, ikke dyrt, og jeg kan alltid kjøpe meg ei ny bukse når vi er innom. I dag ble det også to topper, ei skjorte, to fuck the world munnbind og ei lommebok med integrert plass til mobiltelefon.

Så var vi innom café med søsteren til snuppen, catchet litt up med en mokka og masse krem og sjokoladesaus. Egentlig har jeg fastedag på torsdager, men jeg er så innafor med vekta og har kontroll, så når snuppen min har fridag og vi tar en tur som denne så gunner jeg på, haha..

Noen småturer innom andre butikker også, men ikke noe av betydning, fikk med oss en hårtrimmer fra Clas Ohlson, vi trengte en ny en. Den vi har fra før begynner å blinke rødt etter to minutters bruk når den er fulladet, så den er det over for.

Avslutningsvis spiste vi middag på Bombay Tandoori Indisk Restaurant. Snuppen min spiste den klassiske Mixed Grill og jeg prøvde Maharaja, begge med Cheese Nan til og Coca-Cola. Og det må jeg si, Maharaja på den restauranten er sinnsykt godt, det er så smakfullt og digg at hvis noen hadde gitt meg en ny porsjon til så hadde jeg spist rubbel, selv om det holdt på å rakne over underlivet.

Dere da, hatt en fin dag hittil? 🥰

Hvis dere liker bloggen min så følg meg gjerne i gruppene mine på Facebook og MeWe. Beste alternative bloggen i Norge!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#newyorker #clasohlson #rituals #farmanstredet #shopping #kosetur #bombaytandoori #indiskrestaurant #indisk #tønsberg #bunny #bunnytrash

27 kommentarer

Siste innlegg