Veldig bra markering i dag!

Buskerud Innvandrerråd bedriver taqiyya.

For en fantastisk nydelig dag og bevege seg ute og nyte. Vi har vært en tur i byen. Kjøpte oss hver vår tacobolle og brus, så satte vi oss på Strømsø Torg og solte oss samtidig som Stopp Islamiseringen av Norge (SIAN) holdt appell. Vi ble kroppsvisitert før vi fikk komme inn der. Vi var i sentrum i går også, og politiet brukte mange timer på å rigge til og sperre området og gjøre det trygt. Og så skal det jo ryddes vekk også. Her går det altså mye tid penger og ressurser fordi våre politikere i 50 år nå har drevet import av islamsk ukultur. Og nå begynner det å vise seg hvor farlig det faktisk er. Det blir bevæpnet politi på 17. mai, Norges nasjonaldag. Hit er vi kommet!

Vi var ikke mange som fikk komme inn på torget i dag. Bermen, altså de voldelige og uintegrerbare måtte stå utenfor, og der stod de og brølte. De er altså så aggressive at selv om politiet hadde kroppsvisitert dem og sluppet dem inn på området så ville de utgjort en fare med å prøve storme over gjerdene. At noen forteller om hva islam er, hva som står skrevet i Koranen og islams skrifter ønsker de ikke at folk skal bli opplyste om. Der mislyktes de.

Det var jo veldig greit, for da kunne man faktisk høre SIAN. Og dagens markering skulle vært direktesendt i sin helhet av NRK. Men det skjer jo ikke. Statsstøttet media ønsker jo ikke formidle hva organisasjonen egentlig sier. De foretrekker heller å lage en konstruert versjon.

Sannheten er noe dritt, ikke sant?!

Da nestleder i SIAN, Ellen Due hold sin del av markeringen merket jeg at noen av de som kom for å demonstrere mot holdt munn ei stund. Det var noe der som sank inn, hos de etnisk norske da altså. Jeg tror noen kjente igjen beskrivelsen av hva som skjer, hva som foregår.

Min kjære samboer var med og hørte SIAN. Selv han som har vært kritisk måtte si at fremstillingen av SIAN i media er veldig annerledes fra hvordan de fremstår når de får holdt sin markering som den er ment. Ja ikke sant. Da Anna Bråthen fikk mikrofonen, hun var den siste som hadde ordet, datt det ut av munnen til min kjære «hun der er det driv i», ja Anna Bråthen er som en Punkrocker med sin stemme, hun trenger ikke bli akkompagnert med musikk og trommer. Intenst!

Noen av islams følgere kom inn på området etterhvert, men utsendte fra moskéene bragte dem raskt til taushet når de ikke kunne oppføre seg. Her jobbet de hardt for å ikke vise sine sanne ansikter.

Ved siden av oss satt ei jente med foreldre fra Midtøsten, hun klappet hver gang noen i SIAN hadde sagt sitt. Hun er datter av reelle flyktninger, mennesker som har flyktet fra islams ondskap.

Etter konserten til SIAN gikk vi en tur over til andre siden av elva, ordnet noe småtterier til kvelden. Nå har vi laget fat med diverse spekemat her hjemme. Jordbær, honningmelon, foccacciabrød og diverse dipper. Og masse eggerøre!

Venner kommer snart, vi skal kose oss masse. Her blir det temafest i forbindelse med Eurovision Song Contest. Ha en riktig fin kveld alle sammen 🥰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#islam #sian #markering #demonstrasjon #islamisering #drammen #norge #bunny #bunnytrash

10 kommentarer

Siste innlegg