Utfordring!

I dag har jeg pauset en del media for å slippe få opp alle oppdateringene ‘minutt for minutt’ vedrørende krig og faenskap. Det kan være greit med litt pause. Det er for lite glede og kjærlighet å se, det blir veldig til ubalanse og da kan det bli veldig mørkt.

Derfor tenkte jeg at det kan være en hyggelig greie å få folk med på å dele bilder av dyr. Har du en hund, katt, hest, marsvin eller sådan som du elsker. Da er min utfordring til deg at ditt neste blogginnlegg, din neste facebookpost, neste Snap og Insta inneholder bilde av dette dyret, eller dyrene hvis det er flere. Dette kan også være bilde av et dyr du har hatt, eller et bilde du liker av noen dyr. Dere skjønner greia?!

Bildet mitt øverst her er av jentene mine hvor Ella er til høyre og Ariel til venstre. På bildet under er det motsatt. Elsker dem 🥰

Håper dere er med på utfordringen, spre kjærlighet!!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#dyr #kjæledyr #hund #mops #kjærlighet #bunny #bunnytrash

43 kommentarer

Siste innlegg