Ut på lang lang tur.

Da er det avgjort, billettene er kjøpte og betalte. Når snuppen min nå snart skal ha siste ferieuke i år så skal vi ut på langtur. Det blir buss, flere tog, ferge og bil i et døgn hver vei. Kjenner stresset inni meg allerede, for selve reisen er ikke mye ferie akkurat. Men håper og tror at det blir noen fine dager der vi skal. Det blir veldig spesielt, for denne gangen skal vi ha med oss jentene også. De har aldri vært med på noen tur sammen med oss som er i nærheten av så lang og hard som denne.

Ella som i dag er snart 8,5 år var med oss til Spania da hun var mellom 1 og 2 år. Den gang reiste vi med tog til Gardermoen fra Drammen, og fly derfra til Alicante hvor vi ble hentet med bil og kjørt til Althea hvor vi da bodde. Så var vi i Harstad i nordnorge da Ella var sånn 3,5 år og vesle Ariel var rundt 1 år. Det var også togreise fra Drammen til Gardermoen, og deretter fly til Evenes hvor vi ble hentet og kjørt til Harstad. Etter dette har turer med jentene vært på maks en time på tog, buss eller i bil. Ella har vært i båt før, men jeg tror ikke Ariel har. Ikke som jeg kan komme på akkurat nå i hvert fall.

Så nå er det bare å håpe at Fru Corona ikke ødelegger dette for oss, eller at det skjer noe annet underveis. Hittil i år så har vi mistet to turer til Paris i Frankrike. Tur til Disneyland og konsert med Madonna og konsert med Elton John. Har også mistet en tur til Sverige, og nå for bare noen uker siden ble min tur i fallskjerm-simulator kansellert. Jeg gråter ikke over dette, men der og da når dette skjedde, hovedsaklig på grunn av «lockdown» så var det jævlig surt. Det kan jeg ikke nekte på.


Utenom to turer med Kielbåten til Tyskland og to netter på hotell i Oslo så har vi vært her hjemme i Drammen hele 2020. Den første turen var som vanlig da den ble utført før «lockdown», men tur nummer to fikk vi ikke gå i land i Kiel. Det ble en bra tur likevel da vi dro sammen med et vennepar og koste oss masse ombord med mat, drikke, show, spa og mer til. Nå tar vi sjansen på en litt lengre tur enn to dager. Det blir ikke syden, sol, strand og bading, men det blir frisk luft, kultur og en avveksling fra hverdagen.

Blir spennende å se hvordan selve reisen går. Det er utfordrende nok med å bytte transport så mange ganger, og reise så lenge for å komme fram. Så er det jentene da, som ikke har vært med på lignende før. Det kan bli stressende for dem, men jeg tror og håper at så lenge dem er sammen med oss så tar dem dette helt med ro. Det kan jo hende at det blir snuppen min som kan bli den største utfordringen her da han fra før er utålmodig i situasjoner som dette, samtidig som heller ikke han har vært på noen turer i nærheten i lengde og med så mange utfordringer.

Jeg får sørge for å ta med masse beroligende å dope dem ned på i tilfelle de utvikler panikkangst, hahaha.. neida, uff.. det var ironi, eller 😜


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#reiseliv #buss #tog #ferge #tur #reise #utfordringer #hund #mops #pug #ferie #familietur #jatillivet ❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg