Underkastelsen 2020/2021


«2300 years ago, long before Islam..»

«For 2300 år siden, lenge før islam, oppdaget araberne at å tvinge folk til å dekke til nese og munn brøt ned deres vilje og individualitet, deres syn på verden og dermed deres menneskelighet. De ble depersonalisert, en tilstand hvor man opplever følelsen av uvirkelighet og distanse fra seg selv. Den ytre verden blir uvirkelig og fremmed. De ble deretter underdanig, og da enkle og styre og kontrollere.

Det er derfor muslimske menn senere påla hver kvinne den obligatoriske bruken av et stoff over ansiktet hennes. Det var da islam vendte denne bruken til «kvinnens symbol» på underkastelse til Allah, med mannen som konge og eier av Haremet.


I moderne psykologi:

«Without a face we don’t exist as independent beings». Altså, «uten et ansikt, eksisterer vi ikke som selvstendige vesener».

Materialer for å dekke til ansikt, «masker», er eldgamle verktøy som brukes til å bryte ned mennesker psykologisk. De er begynnelsen på å slette menneskers individualitet.

Den som ikke kjenner sin historie, blir absolutt dømt til å gjenta den».


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#tyranni #kontroll #ikkehelse #tiltak #makt #slaveri #slaver #islam #nwo #underkastelse #anbefalinger #islamisering #norge 2021

#creepy

10 kommentarer
  1. En bra påminnelse Bunny. Det er på denne veien vi er i dag, og det kommer så mye mere – ganske så snart.
   Dette emnet kunne du godt utvidet, så folk kan kjenne det igjen til dagens situasjon.

  2. Setningen:
   “«For 2300 år siden, lenge før islam, oppdaget araberne at å tvinge folk til å dekke til nese og munn brøt ned deres vilje og individualitet, deres syn på verden og dermed deres menneskelighet. ”
   er tydeligvis et sitat. Kunne du ha sagt hvor sitatet kommer fra?

  3. Så du sier at muslimer krever underkastelse? Dæven for en overraskelse. Det er det eneste de har gjort de siste 1500 årene men nå ble jeg jaggu overrasket. Har du noen andre store overraskelser du vil dele? Når det regner blir du våt? Sola står opp om morgenen?

   Jeg blir så oppgitt over snille, lett forvirrede nordmenn. Vi prater om ting som ikke behøver å diskutereres. Alle må da for svarte vite hva muslimer er nå i 2021? Er det noen som ennå ikke har fått det med seg? Islam er en sekt som er bygget på kontroll, voldtekt og drap. De har prøvd å overta hele jorden i 1500 år nå. Det er det eneste de gjør, det er det eneste målet islam har. De har aldri hatt noe annet mål en total kontroll. Det er poenget med islam. Ordet islam betyr underkastelse på norsk og det er ikke en tilfeldighet. Religionen heter faktisk “Underkastelse”. Hvor mer tydelig kan det bli? Hvem er det som ikke forstår hva muslimer og islam er? Jeg vil gjerne vite hvem de er så jeg kan gi dem en skikkelig lusing midt i i trynet.

   1. Ser du kommenterer innlegg her under flere forskjellige «navn». Skjønner godt at du velger å være anonym når du velger å fremstå som så utrolig ufin og arrogant. Jeg skal ikke avsløre hvem du er. Men vil si deg at fortsetter du å kommentere på en slik nedsettende måte og med et slik språkbruk så havner nok kommentaren mest sannsynlig i bloggens spamfilter.

  4. Finnes det psykologisk forskning på bruk av ansiktsmasker, f eks i møte med barn etc…?
   Ville være interessant og høyst relevant idag. Uansett hva man måtte mener om smittevern og ansiktsmasker.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg