Syk dag og vafler!

Sjekk dette bildet av Ariel, dette er nå!

Æsj, haha.. faen. Sjuk dag, blæh. Jeg orker rett og slett ikke blogge i dag. Det blir med dette innlegget så takker jeg for meg og «sees i morgen».

Magen min har vrengt seg, jeg har holdt på i flere timer og vasket gulvtepper for hand, nummen i fingrene. Jeg har aldri vasket gulvtepper sånn før. Det enkleste hadde vært å bare kaste dem og kjøpe nye, men jeg liker disse så godt og jeg tror ikke jeg finner akkurat samme igjen. De ble kjøpt til leiligheten her da vi kjøpte den, og det ble full match i mine øyne. Vi har ikke dratt til veterinær i dag, jeg tror dette går bra. Som jeg skrev tidligere i dag så har veslejenta vår, Ariel, vært sjuk, men nå ligger hun på rygg i armkroken til snuppen min, og de snorker om kapp, så det virker som om all is good.

Jeg har funnet ut med meg selv at jeg skal steke vafler nå, det er lenge siden vi har spist, og vi har brunost. I mellomtiden kan dere lese om hvordan dagen min i dag startet, hvem som er ‘Ukas blogger’, eller dere kan stemme frem hvem som skal vinne Bunny Show! Prekas 😜👍🏾

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWe: Link!!

Følg Bunny på Facebook: Link!!

#ariel #syk #ella #mops #hund #oppkast #spy #uvel #kvalme #hverdagsliv #mandag #sykdom #vafler #brunost #bunny #bunnytrash

10 kommentarer

Siste innlegg