Stæsjer til Halloweenfest!

Snuppen min bare MÅTTE kjøpe gresskar og skjære ut, er han ikke flink? Haha.. Se de skumle jentene i bakgrunnen! Bøøøøø..
Disse figurene har vi tatt vare på, kommer en hvert år i en slik «Flink Bisk»-eske som leveres på døra her en gang i måneden til jentene. Det er vanligvis 5 poser med snacks og én leke hver gang. Før jul kommer en juleleke, før Halloween kommer en halloween-leke og så videre. Dem har SÅ masse leker at disse kan være pynt denne ene helga i året istedetfor. Mohahaha..
Disse to gresskarene er også egentlig jentene sine, jeg synes de gjør seg bedre oppå barskapet.
Det begynner å bli litt «stæsj» rundt omkring her inne. Så det blir nok Halloweenstemning i år også. Flaggermus og greier..
Denne er ekkel, fikk den hos ei venninne for noen år siden, den veier 15 kilo og er gjemt i skapet hele året unntatt Halloween..
Snuppen min har stæsja TVn 🤪
Jentene vet ikke helt hva dem skal mene.
Dette bildet er tatt et tidligere år. Har ikke fått på meg kostyme enda skjønner dere. Så nå skal jeg dusje, kle meg og lage Heksegryte. Vær forsiktig i kveld alle sammen – nå slippes galskapen løs!!

😈

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#halloween #fjell #drammen #bunny #bunnytrash

18 kommentarer

Siste innlegg