Roger er tilgitt!


Absolutt helt nydelig
vær i dag. Dette fortjener vi alle virkelig. Snuppen min og jeg har gått en lang tur fra Fjell til Gulskogen og retur. Nå er han ute og fyrer grillen. Vi skal grille BBQ Grillribbe, scampispyd og asparges. Serveres med chilli potetsalat. Enkelt og godt!

På veien fra Gulskogen passerer vi en garasje som for 3-5 år siden ble tagget med grafitti og teksten «Roger er en drittsekk». Jeg synes den garasjen er så morsom og må alltid se den veien når vi passerer. Rett over veien bor en familie som ikke er så glad i meg. Jeg sier meningen min, og når folk opptrer ustabilt i mitt nærvær så sier jeg stopp. Så jeg har mange ganger tenkt på om det er jeg som er den omtalte drittsekken, at der er en forbindelse. Kan det være tilfeldig at den grafittien kom etter jeg sa stopp?!!

Hahaha.. det hadde vært noe det, at folk begår hærværk for å vise at de ikke liker meg. Det er bare så fantastisk herlig om det hadde vært tilfelle. Men nå dreier ikke hele verden seg om meg, så jeg må nok innfinne meg med at det mest sannsynlig handlet om noen andre.

Anyways, her for et år siden, pluss minus, så har denne garasjeveggen blitt tagget eller malt med et finere bilde. Og på en sky står der «Roger er tilgitt». Så da er det konstantert, da var det ikke meg, jeg trenger ingen tilgivelse.

Ha en riktig fin helg videre alle sammen, kos dere masse, det skal helt klart min lille familie og jeg 😜😘


Følg meg på MeWeLink!! eller på FacebookLink!! Setter pris på det!!

#tilgitt #grafitti #sol #sommer #drammen

6 kommentarer

Siste innlegg