Når mops dusjer!

What you see is what you get!

Dette er altså et sabla styrete hundeliv. Å dusje jentene. De skal jo såpes godt inn og sådan. Bli rene og pene. Pene er de jo alltid, så jeg skjønner jo ikke hvorfor jeg skrev det. Verdens vakreste tenk, 8 og 10 år har de passert. Og når de såpes inn må såpen få bli litt i pelsen, for der er et slags middel som er kløelindrende, det må få virke.

Ariel

Ariel, yngstejenta må alltid til pers først. Når vi er i dusjen då gir hun etter. Hun står i ro og jeg får gjøre det jeg skal. Så hun er liksom på en måte oppvarming før Ella, eldstejenta, som selvsagt også må gjennom dette. Og hun gir seg aldri, uansett. Det er som hun tror jeg utfordrer til krig, og hun gir seg ikke uten motstand og kamp. Og da snakker vi kamp!! Jeg dusjer i egen svette av henne. Slik er det med alt, når folden hennes skal vaskes, ørene, kloklipp, whatever.

Det som er nå er at dette er ikke over enda. For når de nå ligger på sofaen og er drit sure på meg for at jeg er så fæl med dem, så skal etterhvert foldene og ørene vaskes. Og når dem er blitt helt tørr, så skal begge børstes. Når vi er ferdige med det, så ser det gjerne ut som to mops er blitt til tre. Men nå først må jeg bare hente meg inn først, pust-pes.

Hellige kaninmåne hvor jeg kommer til å savne disse to gullene når vi nå reiser bort, hjertegull.. Ja til livet og kjærligheten 🥰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#ella #ariel #mops #hund #pug #hundeliv #truelove #ektekjærlighet #minlillefamilie #bunny #bunnytrash

12 kommentarer

Siste innlegg