Nå er vi syke.

Ella bakerst, Ariel foran.

Dette var jo ikke slik jeg ønsket den nye uka skulle starte, men slik er det noen ganger, heldigvis meget sjeldent. Likevel er det så forbasket. Altså, nylig hadde eldstejenta vår Ella fått livmorbetennelse, hvilket resulterte i hysterektomi, altså en operasjon hvor de fjernet livmor og eggstokker. Dette ser jo ut til å ha gått veldig bra, og nå begynner stingene gå i oppløsning.

Så nå på lørdags kveld dro snuppen min og jeg til ei venninne på middag etterfulgt med afterparty og en liten tur på byen for å runde av. Jentene ble alene hjemme noen timer. Da vi kom hjem var det ikke et hyggelig syn som møtte oss. Flere steder på gulvteppet under salongbordet hadde minstejenta vår Ariel kastet opp, og hun var tydelig ikke helt i form. Da var det bare å få tørket det groveste vekk fra teppet, rulle det sammen og sette det bort.

I går søndag var Ariel enda uvel på morningen og utover formiddagen. Spiste ikke frokosten sin, var urolig og virket som hun hadde vanskeligheter med å ligge. Utpå ettermiddagen kviknet hun til, hun spiste middagen sin og virket fin og kvikk på kvelden.

Tidlig i morges rundt 6 forsvant snuppen min ut døra, et par timer etter, nøyaktig klokken 8 våknet jeg og fikk ikke sove igjen. Minstejenta var veldig urolig, fram og tilbake i senga, skiftet stillinger og steder i senga å ligge. Tydelig var hun ikke blitt helt bra. Så da var det bare å stå opp. Jeg blir lett dårlig når jeg blir vekket, kvalm og uvel. Da ble det ikke bedre da jeg oppdaget at Ariel igjen hadde kastet opp flere steder. Denne gangen på teppet under salongbordet på balkongen.

Oppkastet hadde noen klumper i seg som ser ut som potetbåter, potetchips eller noe. Jeg skjønner ikke noe av det, for vi har ikke spist det her i huset. Ikke har jentene tilgang til søppel heller. Når vi går tur kan minstejenta kjapt snappe ting fra bakken, veldig irriterende, men utrolig fort gjort. Men hun får jo ikke i seg mengder av noe, som det ser ut til når jeg studerer oppkastet. Så dette er veldig rart. Ikke har dem vært sammen med andre som kan ha gitt dem noe heller. Ella virker uansett hel fin.

Nå har jeg på badet vasket for hand halve det første teppet og har andre halvdel igjen. Dette er ikke noe fillerye eller sådan, men et stort tykt kraftig langhåret teppe. Holdt på en time. Så med tre halvdeler til igjen så har jeg et par tre timer igjen med gnikk, skrubb og spylings. Jeg er kvalm som en orangutang og må pause litt her. Ariel har fått roen i seg nå og de ligger begge to oppå meg på sofaen. Ariel snorker. Så da må vi hvile litt før neste økt

Happy mandag alle sammen 🥰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#ariel #syk #ella #mops #hund #oppkast #spy #uvel #kvalme #hverdagsliv #mandag #sykdom #bunny #bunnytrash

14 kommentarer

Siste innlegg