Nå er det langhelg!

Ariel

Jeg kaller det langhelg når snuppen min har fri på fredag i tillegg til lørdag og søndag. Det er koselig det, jeg liker langhelger. Så nå skal vi bare slappe av resten av kvelden med sjokoladepuffs og julebrus.

Ella

I morgen blir det også avslapping mest sannsynlig, lades opp til lørdagen, for da blir det feiring her hos oss. Snuppen hadde bursdag i går, onsdag, som da var full arbeidsdag, så derfor tar vi festen på lørdag. Vi fikk jo spist en deilig frokost sammen i går, og en digg bursdagskveldsmiddag.

Ella og Ariel.

Om dere syntes dette ble et kort innlegg, så har jeg jo faktisk postet tre innlegg tidligere i dag, det første var jo krim fra virkeligheten, faktisk en historie fra her i Norge som skjedde i fjor på denne tiden. Senere postet jeg et innlegg om tiden vi lever i nå, som jeg bestemte meg for å skrive etter å ha lest noen blogginnlegg og sett en film. Link til både de nevnte blogginnleggene og filmen er vedlagt i innlegget som dere kan lese her: Tiden vi lever i nå. Og så må jeg ikke glemme, jeg har høstet chilli og tomater i dag, det og litt annet har jeg skrevet om HER.

Ariel og Ella.

Da tenker jeg det er en del her å bite over for den som stikker innom. Sånn ellers har jeg lagt med bilder av jentene mine her. Sikkert sett disse bildene før, men de er så vakre og nydelige at jeg kan poste om og om igjen 🥰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#hverdagsliv #torsdag #langhelg #bunny #bunnytrash

8 kommentarer

Siste innlegg