Morsom Bunny-utfordring!

Yupp, dette er bokstavelig talt en Bunny-utfordring. Om den kan bli morsom gjenstår å se, men jeg tror det. Det forutsetter at dere tar utfordringen da. Den går ganske enkelt ut på å sende meg et bilde på email, av en Bunny. Altså en kanin, rabbit, hare..

Kanin er en art som også er kjent som europeisk kanin og europeisk villkanin m.m. Arten, som er eneste art i slekten Oryctolagus, tilhører harefamilien og har blitt introdusert til mange nye steder i verden, unntatt i Asia og Antarktis. Arten deles inn i to underarter og cirka 100 ulike kaninraser og varianter.

Bildet dere sender kan dere ha knipset selv eller funnet på det store internettet, det kan også være en tegning dere har funnet eller tegnet selv, eller et maleri, altså whatever, bare hovedmotivet er en Bunny.

Det jeg håper dere gjør med denne utfordringen er å finne enten den morsomste, eller vakreste, skumleste, styggeste, rareste, søteste kaninen.. altså en spesiell kanin, en som virkelig skiller seg ut..

Send til meg på:

[email protected]

Det vil bli en konkurranse av dette, premie vanker, og håper at dere kaster dere på nå!!

Innleveringsfrist:

fredag 18/11 klokken 17:00 😜👍🏾

XXX Bunny

Følg gjerne bloggen i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#utfordring #bunny #bunnytrash

23 kommentarer

Siste innlegg