Moralistenes gjerninger!

Nydelig vær i dag og jeg tusler meg ned til sentrum for å kjøpe sekker med hundefór som jeg ikke fikk kjøpt her om dagen. Etterpå var jeg en tur innom Rusta og deretter stanset jeg på Baker Hansen for en kaffe og røyk. Og litt nyheter fra media.

Folk driver enda å moraliserer noe så jævlig om at folk tar seg øl ute. Drammens Tidende sto jo selvfølgelig klar utenfor pubene i dag da det åpnet for alkoholservering. Og på café satt jeg med min Latte uten alkohol, med litt caramellsirup. Dét er visst greit. Hva faen er forskjellen liksom?


Jeg er så mett på moraliserende idioter!! Så med det bestemte jeg meg for å gå til Goggen for å få meg en deilig kald utepils. Der var det folk med alle bord, hahaha.. så da ble det Dickens. Min første utepils i år, måtte inntas mens muligheten enda er tilstede. Så nå sitter jeg her, skål motherfuckers!! Måtte livet deres bli like kjedelig og trivielt som dere ønsker andre skal ha det!

Neida, slik er jeg bare ikke. Kos dere og nyt livet mens dere enda har et liv. Men jeg synes uansett at dere kan vise dere såpass at dere kan unne andre mennesker det samme!

Fortsatt fin aften til dere alle 😘


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#moralister #utepils #alkohol #jatillivet #sol #sommer #menneske #øl #medmenneskelighet #glede
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg