Min nye venn Tassimo!


I går fikk jeg en ny venn. Han heter Tassimo og vi møttes på nettet etter at ei venninne hadde lagt inn noen gode ord om han til meg. Etter en kort og oppløftende «nettdate» for noen dager siden så avtalte vi at han kunne komme hjem til oss for å se om vi ville finne «kjemien».

Etter en tur på Vinmonopolet i går hvor jeg kjøpte masse digg dro jeg for å møte Tassimo på Extra Austad, ikke langt fra hvor vi bor.


Turen gikk greit, jeg ble ikke steinet av noen for å bevege meg utenfor bydelen vår Fjell hvor det anslås å være det største «smittetrykket» av korona her til lands. Folk har gitt uttrykk for at Fjell burde isoleres og de som bor her ikke skal ha frihet til å bevege seg andre steder.

Jeg ble heller ikke steinet for å ta turen til vinmonopolet. Jeg tenker at de verste moralistene på nettet er vel de som kjøper og drikker mest alkohol selv. Folk er så flinke til å rette finger mot hverandre, men det er tydelig at dobbeltmoral lever i høyeste velgående.


Tassimo ble med hjem til oss, og han virker til å være en veldig kjekk kar. Han kan lage masse forskjellig god kaffe. Jeg har testet et par av variantene. En type mocha, og en type fra Baileys. Sistnevnte var veldig god som kaffe, en kjenner essensen av baileys, men kan ikke sammenlignes med ordentlig kaffe-baileys. Uansett, veldig gode kaffe-varianter.

Gleder meg til å teste mer! Dette er moro!!


Snuppen min har frihelg fra jobben. Vi har spist deilig frokost og jeg nyter nå røyk og kaffebaileys på balkongen. Tassimo har laget kaffe til meg, den varianten med baileys, og jeg har hatt en dæsj original Baileys oppi. Hellige Madonna SÅ digg!!

Tassimo og jeg har helt klart funnet kjemien, og dette ser ut til å bli et langvarig, seriøst og tilfredsstillende forhold!! En skal ikke undervurdere «blind dates» 😜

Ha en nydelig lørdag alle sammen 😘


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#tassimo #bosch #kaffe #mocha #baileys #kaffemaskin

2 kommentarer
    1. Så utrolig fint at dere fant kjemien 🤗 kan på det varmeste også anbefale toofee nut, med amaretto og en liten fløte skvett 👏 kos dere masse i helga og nyt dagene ❤

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg