Medisterpizza med chilli og sopp!

Hva jeg har gjort i dag? Sånn utenom det vanlige som må gjøres, gå tur med jentene, vaske kopper og denslags.. joda, jeg har lest masse botanikk, så nå kommer det vel snart blomstergjødsel ut kroppsåpningene mine, haha.. holder egentlig på med å lese en biografi, men jeg er blitt så fascinert av botanikkens verden at boken min får vente litt. Jeg har hatt litt konsentrasjonsvansker noen uker og vært lit ute av meg selv, men etter at jeg endelig fikk medisiner og har fått gått meg inn noen dager nå, så kjenner jeg at både konsentrasjon og energi begynner å komme seg. Samtidig er her mer lys om dagene, kan sitte litt på balkongen og sutte i meg lit d-vitaminer.

Så pratet jeg med ei venninne, hun var litt sånn småfrustrert fordi hun hadde funnet en oppskrift på nettet og skulle lage middag. Hun hadde handlet, og da glemt kjøpe et par viktige ingredienser. Det er da jeg ler litt for meg selv, for jeg orker ikke slike blogger eller nettsider med oppskrifter. Jeg finner det morsommere og eksperimentere selv, faktisk veldig gøy, og å følge oppskrifter koster litt mer, og det orker jeg ikke, jeg finner det unødvendig.

Snuppen min er på vei hjem fra seinvakt og jeg har laget kveldsmiddag. I kjøleskapet hadde jeg en ferdig pizzabunn som var kjøpt fra billigkorgen på Kiwi XL. Yupp, i fryseren fant jeg 400 gram medisterdeig kjøpt i Sverige, absolutt siste rest. Kjøpte et par kilo før jul, knallbillig i forhold til her hjemme. Brunet medisterdeigen, hadde i stekt champignon og pizzafyll.

Pizzafyllet er fra Toro, den posen med tomat og løk. Jeg er veldig glad i den, det var den mamma brukte på hjemmelaget pizza (haha) back in the days. Så hadde jeg en liten «pinch» med Carolina Reaper chillikrydder fra Chilli Klaus, et produkt mange av dere vet jeg elsker. Har dere ikke prøvd, så prøv!! Men vær yderst forsiktig. Ei dame jeg anbefalte dette til laget gryte hun serverte til familien, oppi hadde hun hatt to toppede teskjeer, så hun holdt faktisk på å sende både gubbe og barnebarn rett til akuttmottaket.

Anyways, jeg har bare litt Carolina Reaper i pizzafyllet, da snakker vi en bitteliten mengde som tilsvarer tre fyrstikkhoder. Ja, vesentlig forskjell, *ler*, fyllet får boble i tre minutter og så slenger jeg det på pizzabunnen og smører utover. I dag la jeg Jarlsberg ost utover hele, også kjøpt i Sverige, betydelig billigere enn her. Inn midt i ovnen, og der har det stekt et kvarter på 220 grader varmluft, og svooosj, deilig ny pizza som vi ikke har prøvd før.. medisterpizza!!

Litt oregano på etter steking, oregano skal alltid på ETTER steking.. just saying.

Nå er jo pizza et litt veldig enkelt eksempel, men uansett, poenget mitt, hvis man eksperimenterer og «tager hva man haver» så kan det bli veldig godt, spesielt hvis man vet man liker ingrediensene man bruker *ler igjen*, og en del billigere ja, ikke noe stress med innkjøp heller 😜

Har du prøvd medisterpizza? Nydelig var det!!

Takk for titten, fortsatt fin kveld videre, god natt og drøm ufint når den tid kommer, hehe..

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#pizza #medisterpizza #bunnytrash #bunny

8 kommentarer
    1. Så jo digg ut. Er så enig. Man tar det man har og mixer sammen noe uten oppskrift. Heldige meg som bor på grensen og kan bruke butikker i Sverige som nærbutikk. Ønsker deg og dine en flott uke.

    2. Den pizzaen både høyrdes, og såg god ut 😀. Den trur eg nok me må teste ut 😊.
      Ellers laga eg den årlege fenalårpizzaen på laurdag. Ikkje så verst den heller 😜.
      1 fullkorn pizzabunn, kjøpt på Kiwi.
      1 glas Dolmio classico.
      Oppskjær frå fenalåret (kan bruke kjøpte skiver).
      Dryss over opprevet blåmuggost (Selbu blå går greit til dette bruket).
      Ca 20 min på 225° midt i ovnen.
      Strø over rukkolasalat før servering.
      Bon apetitt 😀.

        1. Ja, eg visste du likar det 😜, så eg tenkte eg fekk skriva litt om det.
          Me bruker det på spekeskinkepizza og 😊, og av og til på svinekoteletter. Då steiker eg kotelettene fyrst, så har eg på blåmuggost, og legg lokk på steikepanna, slik at osten smelter.
          Eitt anna tips, er å ha blåmuggost og hakka vårlauk i lettrjøme, og bruke som saus til svinefilèt. Gjerne med steikte eple- og laukskiver som tilbehør.
          Matvrak eg? Kødder du eller 😜?

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg