Med øks på byen.

I dag startet dagen litt stressende. Jeg hadde en avtale med ei venninne om å komme innom henne i dag og låne øksen hennes. Snuppen og  jeg har ikke øks, og vi har en stol i stua som nå er så godt brukt at det er nesten en skam at den står fremme her. Den stolen skal jeg slå i fillebiter med øksen i løpet av helga.

Men altså, jeg var innom venninnen vår og hentet øksen. Jeg hadde ikke tid til å stikke rett hjem med den, så derfor hadde jeg en liten ryggsekk med som jeg hadde øksen i. Mesteparten av skaftet stakk ut av sekken. Det var helt tydelig for alle og enhver at det var en øks jeg bar på ryggen. Joda jeg fikk noen blikk da jeg bevegde meg inn i sentrum for å nå avtale med terapeuten min. Det ble to timer med henne, så nå tar vi pause til neste år. Januar neste år blir en hektisk måned for meg, så jeg er bare så glad for at Drammen kommune stiller opp for meg som de har gjort en stund nå.

Etter terapien stakk jeg en tur på Bingoen her på Strømsø i Drammen. Med øksa på ryggen inn på bingoen. Det er fint det er snart jul. De fleste trodde vel jeg skulle hogge meg et juletre. Håper jeg. Jeg tror ihvertfall ingen tok meg for å være en farlig gærning med øks, haha..

På bingoen var hellet med meg. Jeg spilte ikke mange spill, og jeg spilte bare på én og én bong og jeg vant 1680. Altså jeg tjente 1605 kroner. Kanskje jeg skal bli «bingokjerring», hehe.. får jo gratis kaffe der, og mange «rare» folk som stikker innom. Passer jo fint inn i hvert fall 😜

På hjemveien stoppet vi på No.1 Sushi hvor vi kjøpte 17 lekre biter hver som vi tok med oss hjem. Vi tok buss hjem. Jeg tenkte på den øksen hele tiden og så for meg at jeg ville bli arrestert. Det ble jeg heldigvis ikke.

Nå har vi spist sushi. Snuppen har lagt seg til hviling. Jeg har luftet jentene. Så nå skal jeg hvile litt jeg også før vi ordner oss og tar noen drinker og eventuelt en liten tur på byen. Uten øks. Egentlig skulle vi få besøk av et vennepar som bor på Nesodden i dag. De skulle være her til i morgen, og ta en fest med oss i kveld. Men hun ble veldig dårlig, og da ble det utsatt til en annen gang. Derfor tar vi ting på sparket i kveld. Snuppen jobber i morgen kveld, og har arbeidshelg, så derfor ble det en liten fredagsutskeielse i dag, istedet for lørdag som vi pleier. Vi får se hva som skjer i kveld, kose oss skal vi uansett 😊

God helg alle sammen!!!

Følg Bunny Trash på Facebook: https://m.facebook.com/groups/338375326358445

#øks #terapi #helg #bingo #gevinst #sushi #festligheter #strømsø #drammen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg