Må man være homo?

Har kjøpt sugerør for å ta med til Norge. Synes det er så forbasket at det ikke selges ordentlige sugerør der. Er bare tull hele greia. Men anyways, vi lo godt her da vi så dette. Vet ikke om man må være homofil for å skjønne humoren? Det er det vel bare heterofile som kan svare på, haha..

Ha en fin kveld alle sammen, nå er det kveldskos på balkongen her før det blir en tur ut på byen 😜

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#ferie #bunny #bunnytrash

6 kommentarer
  1. Ja, er det ikke idiotisk at vi har et forbud her, og ikke “der nede”! Kanskje spesielt siden vi har et godt system for sortering av søppel “her hjemme” og at “de aller fleste”(?) også faktisk sorterer plastavfallet sitt. Dèt er det ikke mange andre land som gjør. Så, forbudet burde vær DER, og kanskje ikke her? Jeg synes begge deler, men det er meg.
   Og nei, jeg skjønner ikke humoren. 😛

   1. Jo helt på trynet med sygerørforbud i Norge. Ikke akkurat dét folk slenger fra seg. Sugerør i en grøft liksom, kan ikke huske å ha sett det. Her nede derimot er grøftene fulle av plast, tomflasker flyr ut av bilvinduer som om det er hobby.

  2. Om ein må vera homo for å skjøna humoren, det veit eg ikkje. Som hetro, skjønar eg iallefall det tragiske, og idiotien, med pappsugerøyr og trebestikk, som her i Noreg.
   Ein må vel tilhøyra dei blodraude voldsvenstre fascistane, for å skjøna at der er eitt snev av logikk i det der.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg