Litt PRIDE på balkongen!

Jeg bare måtte slenge et bilde inn her av disse sugerørene. Det er liksom så ironisk at ordentlige sugerør er forbudt hjemme i Norge mens her får man nytt sugerør for hvert nye glass brus, øl, drink eller whatever en kjøper. Mange av drinkene, cocktails og sådan kan en få tre-fire sugerør i hver. Noen ganger får en meterlange sugerør. Jeg bare suger til den store gullmedalje jeg. Suger og suger, jeg elsker å suge jeg. Faktisk noe av det beste med å være her. Jeg elsker sugerør!

Bildene under er screenshots av en video Roja laget med en sånn app. Vi satt på balkongen her og hadde et lite vorspiel. Plutselig kom restaurantlederen og banket på døren vår med et fat i hendene. Der var det frukt, bær og tyrkiske småkaker. Så hadde han laget en slags glasur i regnbuefargene og pyntet med. Så da ble det litt PRIDE på oss 😜

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#ferie #alanya #sol #sommer #pride #villasonata #tyrkia #bunny #bunnytrash

14 kommentarer

Siste innlegg