Les litt Lykke!!

«Lena Lykke» er en blogg jeg har fulgt en god stund. Hun har blogget lenge og nærmer seg veteranstatus. På ‘gamle’ blogg.no var hun først Lena Lykke hvis jeg husker korrekt, så ble hun den single ‘Tastaturheksa’, så fant hun lykken og kjærligheten og ble ‘Lena Lykke’ igjen. Lena er ei flott ung dame som liker det estetisk vakre, hun kjører stil og viser oss antrekk og mote på lyse vakre bilder accessorized med vakre blomster, rekvisitter og kaffe.

Lena er en tenker, hun er nysgjerrig og engasjert, dermed er bloggen hennes mote, skjønnhet, velvære, hverdagsliv, politikk og sterke meningsytringer i skjønn forening!

Personlig lot jeg meg ‘fange’ av Lenas blogg fordi hun faktisk kommer med meningsytringer, da iht viktige ting, noe man ikke ser for meget av her på blogg, etterhvert synes jeg bare om hele preget ved henne og bloggen hennes. Hun har personlighet, og når jeg ser på bildene hennes så blir jeg glad, for det er ikke bare tilfeldige heldige bilder, de er gjennomført og gjennomtenkt, hun legger både jobb og sjel i det hun publiserer.

Artig er det også at Lena Lykke skriver norsk bedre enn de fleste andre på blogg, og hun er russisk, og faktisk litt ukrainsk, flyttet til Norge for noen år tilbake siden og bosatte seg i Harstad av alle steder, hehe.. det er hvor jeg er født og oppvokst. Vi har aldri møtt hverandre der eller utenom blogg, men vi har felles venner og bekjente.. dette visste jeg ikke før lenge etter jeg begynte følge henne. Hun tok uansett etterhvert «til vett» og flytta fra nordnorge til et sted utenfor Stavanger.

Lena setter pris på kommentarer i bloggen, hun liker å lære, stiller spørsmål ved og om ting. Lena Lykke gir av seg selv, derfor tenkte jeg at jeg kunne skrive dette innlegget, og oppmuntre de som ikke kjenner Lena til å ta seg en tur innom –  vel verdt det, og det bringer lykke 😜

Link: «Lena Lykke».

Klem til deg Lena, fra Bunny 😘

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg BunnyTrash på MeWe: Link!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#lenalykke #bunny #bunnytrash

12 kommentarer

Siste innlegg