La Petite

Ønsker herved å takke så meget til Andrea Sveinsdottir for utrolig bra tips om restaurant. I kveld har vi altså vært på det beste spisestedet vi har funnet hittil her. Restauranten heter «La Petite» og leverte på alle måter.

Maten er jo selvsagt alltid viktigst. Snuppen min kjøpte en «Mixed meat on grill» og han var mer enn fornøyd. Dette var grillet svin, okse og kylling med tzatziki, behandlet gulrot og chips. Jeg bestilte «Pork roll a la «La Petite» (stuffed» og denne var fantastisk. Svinefilét fylt med prosciutto, ost og champignon, servert med behandlet gulrot, chips og fløte- og soppsaus. Ikke bare var maten nydelig, det så estetisk veldig bra ut, og det var gode porsjoner.

Servicen på «La Petite» var upåklagelig, og stedet var nede ved havet, gjemt under en enorm busk. Der var fontene, lykter, blomster, intimt, romantisk og vakkert. Hittil det eneste spisestedet vi har vært på som vi har bestemt vi må innom igjen før vi drar hjem. Nok en gang takk til deg Andrea for dette, var virkelig en opplevelse 🥰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#restaurant #lapetite #bunny #bunnytrash

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg