Ideologien tar springfart i Norge!

I starten av dette året 2021 ble det offentlig at de den omstridte konservative organisasjonen Islam Net sto bak et nytt eiendomskjøp i Groruddalen til 60 millioner kroner.

Islam Net har samlet inn pengene til oppkjøpet under påskudd av at det skulle opprettes en moské og et «dawah-senter». Men selve driften av senteret skal gjøres gjennom stiftelsen «Iman aktivitetssenter» hvilket betyr at dette blir et jihadsenter.

I Bergen er det også utvidende planer på gang, og der er mange islamske trossamfunn og en hel del moskeer. Den moskéen som står på Jekteviken i Bergen fikk i sommer godkjenning for sine planer om å bygge ut moskeen på nåværende tomt. Moskébygget er planlagt på 3000 kvadratmeter (Multiconsult).

Her har vi såvidt begynt å røre i overflaten på hva som skjer iht utbredelse av midtøstens kultur og ideologi i Norge. Alle sammen kan bare her og nå kutte ut å bruke ord som «snikislamisering» for her er det ikke noe sniking på noen måter lengre.

For vær klar over at grunnet Erna Solbergs regjering ble det vedtatt for Norge å ta imot 3.000 flyktninger per år. På grunn av pandemien ble det færre i fjor, så i år tar vi derfor imot 3608 personer. Prislappen er på 18-20 millioner per person i et livsløp på flyktninger fra i hovedsak land som Afghanistan og Libya.

Dette vil koste Norge minimum 72 millarder kroner! Det sier seg selv at her er det en bakenforliggende agenda, for hvis det var snakk om å hjelpe så kunne Norge ha hjulpet mange mange mange tusenvis av mennesker der de er for dette svimlende beløpet. Istedet skal en gruppe heldige utvalgte få komme til Norge og bygge ut deres kulturer og ideologi her, spise av verdiene våre og drepe norsk levemåte.

Jeg har mer, det er bare å sjekke opp hvis dere ikke tror meg, men slik som dette er det, en unektelig fakta, men mens nordmenn sliter med feks strømregninger og sådan så er den lille hjelpen som regjeringen har lovet, det er en støtte som hovedsaklig tildeles innvandrere da de er de som hovedsaklig faller inn under kriteriene for støtte.

Videre er det slik at økningen i antall millioner til muslimske trossamfunn og ideologiens følgere er ikke bare økende, den må nærmest betegnes som raske biler dundrende avgårde i et rally. Den dramatiske veksten av økonomisk støtte til moské-islam har pågått i mange år. I 2018, var beløpet som ble overført fra stat og kommune 35 millioner lavere. På bare tre år har antallet millioner vokst fra 187 til 222 millioner.

Det gir en økning på over 18 prosent. Altså i dag har regjeringen kommet til en statsstøtte til moskeer i Norge på en kvart milliard årlig!

I tillegg til lovforslaget om innføring av barnebruder og flerkoneri som jeg skrev om i går, så har vi den pågående saken om hvor ideologiens følgere ønsker bønnerop fra moskeene her til lands. Den moskeen som leder an dette er stormoskeen her på Fjell i Drammen.

Jeg ser desverre ikke bort fra at dette vil bli gjennomført. Med en underskriftskampanje liggende ute fra dagen etter at planene om bønnerop ble offentlige så er det kunne kommet inn 11000 signaturer fra hele Norges befolkning. Noen få tusen av 5,4 millioner.

Link: Moskeer og bønnerop.

Vi vet at majoriteten av den norske befolkning ikke ønsker bønnerop fra moskeene, men naiviteten er stor og man tror at ideologiens følgere ikke vil få gjennomslag for dette. Med sådanne holdninger øker faktisk sjansen for at det vil bli bønnerop over hele Norge.

I dag våknet innbyggerne her i Drammen til en sak i lokalavisen. En gammel trelasthandel skal rives, her er planen at noen av ideologiens følgere, altså det Islamske Kultursenter skal bygge et «forsamlingslokale», altså type «aktivitetssenter» som Islam Net er i gang med i Groruddalen.

Link: Skal bygge forsamlingslokale, ikke moské (DT).

Dette «forsamlingslokalet» som planlegges ligger mellom Fjell og Strømsø Torg. Fjell er hvor stormoskeen ligger, hvor det er halal pizzeria, tyrkisk dagligvarebutikk og ytterligere islamske trossamfunn. Få steder i Norge er så preget av islam som her.

Området mellom Strømsø Torg og hvor dette «forsamlingslokalet» er planlagt er det flere etniske «kafeer», disse kun beregnet for bestemte folkegrupper. En for tyrkere, en for somaliere, en for eritreere. Her er flere dagligvarebutikker rettet mot samme folkegrupper, flere bygg som brukes som moskeer og tilholdssted for islamske trossamfunn.

Rett ved hvor dette nye bygget planlegges er «Kurdernes hus» og det som en gang var «Ungdommens hus» men som nå i mange år har vært, jupp, nok en moské – en stor en!

Og sann mine ord, det som de i dag beskriver som «forsamlingslokale» og ikke en moské, midt oppi alt dette, det blir et nytt jihadsenter!

Dette er linken til underskriftskampanjen Nei til bønnerop i Norge!!

Har du signert?!!

Følg gjerne bloggen i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#islam #moské #samfunn #islamisme #jekteviken #groruddalen #koranen #islamnet #muhammed #jihad #sharia #flytting #etniskkafe #islamisering #bønnerop #bergen #trossamfunn #forsamlingslokale #kurderneshus #aktivitetssenter #islamisering #allah #indoktrinering #norge #drammen #fjell #opprop #jihad #jihadsenter #oslo #norge #bunnytrash

4 kommentarer
  1. Det høres voldsomt ut, men jeg tror på det du forteller. Tematikken er ikke PK, vet du, man skal tie og godta? Jeg stusser også sterkt over at mye av finansieringene av «samlingsplasser», koranskoler etc kommer fra utlandet. Det er i hvert fall noe jeg har lest i media. Her jeg bor klubbes nye bosetting av enda flere flyktninger nok en gang i kommunestyret, og det diskuteres ikke andre steder enn i politiske gruppemøter. Om det i det hele tatt tas opp, for tema er jo ikke PK. Stedet her er nå ubalansert etnisk og kjønnsmessig sett. De får alt opp i hendene. Den flotteste kommunale eneboligen bebos nå av en stor familie fra et afrikansk land.
   Jeg tør tro at det eksisterer mye uvitenhet og godtroenhet i denne politikken blant de som treffer beslutninger. Hjelp folk der de bor, tenker jeg. Opprett asylsentre i deres nærområde, og så ta ting derfra.
   Integreringen er en vits. De bygger parallellsamfunn, det er hva som skjer. Ikke bra! Mildt sagt.

   I ytterste fall blir man stemplet som rasist om det menes imot PK. Det er helt absurd og fullstendig galt. Jeg fordømmer hatytringer, bare sånn at det er klart. Likevel er det sånn at folk ikke våger å mene i offentligheten i frykt for PK. Da er det noe som er feil.

   1. Det høres voldsomt ut, nettopp fordi det ER voldsomt. Er folk som ikke tror meg når jeg skriver disse tingene, men det er veldig enkelt å bare søke på nettet, feks «aktivitetssenter Groruddalen Islam Net», «statstøtte moskeer», «moske drammen» etc.. Når det gjelder politisk korrekt gidder jeg ikke forsøke engang, for dem finner noe uansett, jeg kritiserer islam og islamisering jeg er aldri ufin mot noen fordi dem kommer fra her eller der, eller er født inn i religioner, ideologier eller sekter.. tvert imot då lytter jeg og lærer, og jo mer jeg lærer, desto mindre bil jeg ha islam her ihvertfall.

  2. Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig å handle sånn og slik, når en sitter på fremste skueplass til å se inn i den krystallkulen som heter Sverige som ikke levner den minste tvil om at det er dømt til å gå lukt til helvete!
   – Og om det ikke skulle være nok, så er det jaggu god nok sikt til å se det samme skjer i Tyskland!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg