Inger Støjberg tapte kampen mot pedofili, det jobbes for innføring av barnebruder i Norge!

Denne saken sier det seg selv at jeg har en mening om, og dermed må det sies noe om den, selv om de fleste nok har fått dette med seg så må min avsky for denne dommen dokumenteres.

Inger Støjberg er en dansk politiker. Hun representerte Venstre i Folketinget fra 2001 til 2021 da hun meldte seg ut av Venstre og fortsatte i Folketinget som partiløs.

Perioden 28. juni 2015–27 juni 2019 var hun Danmarks utlendings og integreringsminister under regjeringen til Lars Løkke Rassmussen. Det var da hun tok grep og skilte mannlige flyktninger som kom til Danmark med sine mindreårige barnebruder fra hverandre i kamp mot sharia, barnemishandling og seksuelle overgrep.

Dette ble hun senere stilt for riksrett for, og i går kom dommen. Jeg reagerer med vantro, er dette virkelig mulig. Tidvis ser jeg at Danmark ligger en hel del foran Norge iht innvandringspolitikk og det å ha evnet å ta innover seg hvilke farlige ukulturer som herjer blant de ikke-vestlige innvandrere. Hvor stor oppslutning det er rundt sharia og hvor farlig islam er. Likevel skjedde dette.

60 dagers ubetinget fengsel for Inger Støjberg for å ha jobbet imot pedofili og overgrep mot barn, dette er så hårreisende skammelig at jeg spyr, dama skulle jo hatt Nobels Fredspris for faen, fytte helvete for en jævla sjuk verden vi lever. Og det stopper jo ikke her, for dette åpner jo for at det fremover nå er fritt frem for barneekteskap, arrangerte tvangsekteskap hvor mindreårige jenter blir seksuelt overgrepet av sine pedofile slaveeiere.

WTF liksom??!!

«I dag tapte de danske verdiene», skrev Støjberg etter dommen, og hun lovet at hun overhodet ikke kommer til å bøye nakken.

«Vi har nå en situasjon der man som mann kan komme til Danmark med barnebruden sin. Flere av dem var blitt gjort gravide som 12-13-åringer. Det kan man åpenbart gjøre ustraffet. Men jeg blir straffet for å forsøke å beskytte pikene. Det er ærlig talt helt galt!» skrev hun videre.

Hun sier selv at hun hadde ikke trodd hun skulle bli dømt for dette og fortsetter med at det «ikke er gratis å kjempe for de danske verdier».

Men slik er det altså, det åpnes mer og mer for sharia og islamisering i vesten, nå ser vi det tydeligere og tydeligere i de nordiske landene og spesielt her i Scandinavia. Det åpnes for tvangsekteskap og barnebruder, seksuelle overgrep, mishandling og pedofili. Det tilrettelegges fullstendig for et islamsk samfunn, det er så tydelig at noe er i gjære, også her i Norge.

Jeg minner om lovforslaget fra regjeringen Solberg som jeg skrev om tidligere i år, et forslag om at Norge skal akseptere barneekteskap og flerkoneri.

Altså forslaget overlater til Fylkesmannen å bestemme om slike sharia-ekteskap skal gjøres lovlig her til lands. Det vil si at Fylkesmannen ved hvert tilfelle tar vurderingen om ekteskap som dette skal anerkjennes. Dette inkluderer endog ekteskap med jentebarn som er under den seksuelle lavalder. Skjønner dere…

Link til lovforslaget.

Vi hørte lite den gang om dette, og har ikke hørt noe i ettertid. Det betyr ikke at saken er frafalt og ikke godkjent, at dette ikke vil skje. Jeg minner om at både i Danmark og Norge hørte vi lite og ingenting om den nå berømte migrasjonspakten, migrasjonsavtalen som ble signert i Marokko. Da danskene og nordmenn hadde såvidt fått høre om dette, så var det allerede avgjort og avtalen dernest signert.

Hvis Norge nå med neste stortingsvalg igjen stemmer frem storpartiene til regjering, så er det over, da ser ikke jeg noen vei tilbake. Er det slik at Sverige, Danmark og vårt Norge tar imot sharia, islamisering og pedofili så får vi tilstander i tillegg som kommer til å traumatisere og ødelegge hele vårt vestlige samfunn. Årsak er nordmenns naivitet!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#ingerstøjberg #islam #islamisering #islamisme #flerkoneri #barneekteskap #pedofili #tvangsekteskap #slaveri #jonasgahrstøre #migrasjonspakt #sharia #larsløkkerassmussen #mishandling #regjering #lovverk #fylkesmann #mohammed #aisha #ernasolberg #koranen #voldtekt #migrasjonsavtalen #danmark #norge #bunnytrash

8 kommentarer
  1. Usigeleg trist 😢.
   Der var ein danske, som trakk den konklusjonen, at der kun var ein av rettsmennene som ikkje var pedofil.
   Eg har sterke tilbøyeligheiter til å vera eineg med han.
   Det har jo synt seg her i Noreg og, at der er politi, advokater og dommerar som er pedofile, og som utnytter sine stillinger til å få barn dei kan missbruka, gjennom barnevernet 😡.

   1. Har kjennskap til at det foregår ting og tang i diverse etater og maktmiljøer. Har selv kjempet en kamp gjennom flere år, men når det har seg slik at en sak kan hales ut til foreldelse av medskyldige så stopper det hele opp. Men jeg holder ikke kjeft, så da ligger det ikke på min kappe at folket ikke reagerer og gjør noe. Slik jeg ser det er det egoistisk å få barn i dag, nå blir jeg sikkert lynsjet for det utsagnet, men når folk og foreldre ikke kjemper for barns ve og vel så fuck dem.

    1. Eg er sjeleglad eg ikkje fekk barn, og dermed heller ikkje har barnebarn. Så er eg iallefall spart for monge bekymringar.
     Når me ser på verda i dag, så har eg vondt av den oppveksande slekta. Det kjem til å verta brutalt i framtida.
     Egoistisk å få barn?
     Ja, når me ser på haldningane i dette landet, om at det er ei menneskerett å få barn, uansett stoda, samtidig som det er ein menneskerett å ta livet av barnet, om det syner seg at det ikkje vil verta fullkomment, då handlar det om rein egoisme.
     Fovreg har eg merka meg, at av alle som er for abort, er der ingen aborterte.

  2. Ewert Albert Stieber

   🇩🇰s Rigsrett har talt.
   De færreste har nok læst de 149 sider dommen omfatter, men vi kan koke ned det hele til følgende få ord:
   Én ud af 26 dommere er ikke pedofil.

   I domsafsigelsen står det følgende, undertegnet af 25 ud af 26 dommere:

   ”Flertallet bemærker endvidere, at hensigten om at beskytte mindreårige piger fra overgreb i form af indkvartering med ældre mænd er prisværdig og at adskillelsen af de berørte par politisk set var rigtig, men at den juridisk var forkert, da den indebar en ulovlig indkvarteringsordning.”.

   En gang til:

   At beskytte mindreårige piger fra overgreb
   👉 er prisværdig og
   👉 rigtig,
   men juridisk forkert.

   Min bundløseste Foragt, Helvedets Rigsrett‼

  3. Ja, det der er helt absurd!
   ..- Også lurer de på hvordan det kan ha seg at høyreekstremismen fortsetter å vinne terreng i stor stil i Danmark!?
   Styresmaktene og rettsvesenet er jo åpenbart fullstendig på kant med befolkningen!

   1. Vet ikke om jeg vil kalle det ekstremisme, men den eksisterer jo, selv er jeg nasjonalkonservativ og mener det må flere til, hvis ikke er de respektive vestlige land ødelagte før vi vet ordet av det.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg