Hung Up on Tokischa!

Hehe.. uansett hvor jeg er i verden, hvis Madonna har et plateslipp, enten det er ny singel, nytt album eller musikkvideo, så må jeg inn og se eller høre. Kan ikke vente til jeg er tilbake i Norge. Det går bare ikke, da blir jeg bare gående å tenke på det.

Jeg husker i 2019, snuppen min og jeg var i Tyrkia, og det var juni, og Madonna ga da ut det foreløpig siste studioalbumet sitt, «Madame X». Jeg forlot selskapet vårt ute på byen, dro til hotellet, slengte meg på senga med høreklokker på. 1 time og 4 minutter var jeg da i en annen verden. Sånn er det å være fanatisk Madonna-Fan. Så dro jeg ut på byen igjen.

Nå har Madonna gitt ut ny musikkvideo, en slags ny utgave av hennes hitlåt «Hung up» fra 2005. Denne nye versjonen er med Tokischa, heter «Hung up on Tokischa», og inneholder jo da masse rapping. Kul nok, jeg liker stemmen til Tokischa, men vil nok alltid holde en knapp på den originale versjonen av låten.

Anyways, låten ble gitt ut som singel over en uke før musikkvideoen, og låten, denne versjonen hørte jeg tidligere i sommer da den ble fremført live under en Pride-konsert i New York. Men det er alltid artig med nye musikkvideoer. Folk blir så sinna på Madonna når hun lager videoer, eller har live-fremføringer. Og denne videoen er ikke noe unntak. Folk skriver at dem blir kvalm, at hun strekker strikken for langt. Altså her røyker hun, tar dop, kliner med Tokischa, jukker litt og skræver. Og folk lar seg provosere som om de aldri har sett lesbiske før, eller som om de ikke har fått med seg hvem Madonna er, etter 40 år på stjernehimmelen.

Det er som det er gått i glemmeboken da Madonna ga ut musikkvideoen til «Justify my love» som ble bannlyst fra MTV i 1990 fordi hun i videoen hadde seksuelle opplevelser med både en mann og en kvinne. Alle husker vel videoen til «Like a prayer» i 1989 hvor det brant kors og hun forførte en mørkhudet Jesus. Haha.. «Open your Heart»  i 1986 hvor hun bedriver en exotisk dans foran en ung gutt som da var 13 år.

Altså allerede under den første MTV Music Awards i 1984 fikk Madonna høre at karrieren hennes var over fordi hun fremførte «Like a Virgin» i brudekjole og flashet rompa. Nå er det gått 40 år, Madonna driter i hva folk synes og mener. Hun bare har det så gøy som bare hun kan ha. Og er det noe jeg elsker så er det at folk har det gøy, og jeg unner Madonna å ha det gøy. Synes videoen er kul jeg!

Lenger opp 👆🏽 i innlegget her ser dere den nye musikkvideoen, og like etter ser dere hennes «Like a Virgin»-opptreden på den aller første MTV-Awards i 1984. Kos dere og ha en riktig fin kveld videre 🥰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#hungup #hungupontokischa #madonna #madamex #justifymylove #likeprayer #openyourheart #likeavirgin #bunny #bunnytrash

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg