Her er 10 ting kvinner ikke liker med menn!

Fra forumet kvinner snakker ut, her kommer 10 ting menn gjør (eller har) som kvinner IKKE liker!!

01). Liten penis.

«Det er ikke størrelsen som betyr noe, men..». Dette er en myte, en slags høflighetsfrase. Dette er vel eneste utsagnet hvor det kommer ‘men’ etter komma og det er allmenn akseptert. Sier man til eksempel, «jeg er ikke rasist, men..». Så blir det oppstandelse. Man blir stemplet uansett. Så det er ikke størrelsen som betyr noe, men.. haha.. kvinner flest vil ikke ha menn med små peniser. Det er bare å innse. Micropeniser er ihvertfall uaktuelt!

Les: «Definisjonen av mikropenis».

02). Når han er for aggressiv.

Igjen går det på sex. Kvinner er mer opptatt av sex enn hva man ofte blir forespeilet. Men på en annen måte, de fleste vil gå varsomt og forsiktig fram og liker ikke at menn forsøker å være overtalende eller oppnå seksuell kontakt altfor raskt. Som når menn forsøker å spørre kvinnen hva de liker i senga når de «bare har kjent hverandre i 45 minutter».

03). Når han ignorerer intelligens, interesser og ideer.

Kvinner liker ikke at menn avskriver «alle» interessene og ideene sine som dumme eller ikke smarte nok.

04). Når han snakker dritt om eksen sin.

Menn som omtaler sine ekser negativt og sier til eksempel at alle eksene deres er «bitcher» eller «gale» liker ikke kvinner. Mange kvinner tenker at hvis en mann nedsnakker flere kvinner, så er det nok mannen selv som problemet.

05). Når han bare oppfører seg pent mot kvinner han tiltrekkes av.

Menn som behandler kvinner de ikke synes er tiltrekkende dårlig. Du er kanskje den aller hotteste fyren der ute, men hvis du tror du er for deilig til å si takk til jenta som akkurat hjalp deg, eller få ut noen setninger med tørrprat sammen med personen du akkurat møtte, så er du ansett som en dårlig mann. Ridderlighet slutter ikke bare du møter på noen du ikke vil stikke pikken din inni var det noen som skrev.

06). Når han gjør alle samtaler om til en konkurranse.

Kvinner liker ikke når samtalen blir til, eller føles som, en konkurranse om prestasjoner. Til eksempel når kvinner forteller om interesser og mannen besvarer med å si at han har gjort noe lignende, bare bedre.

07). Når han ikke ser personen han dater for den hun egentlig er.

Mange kvinner sier de har datet flere menn som opptrer med en ide av hvordan de er, og oppfører seg deretter, fremfor å se den kvinnen de faktisk har foran seg. Kvinner liker oppmerksomme menn som ønsker å bli kjent. Et eksempel gitt er en mann som ga en kvinne roser etter hun faktisk skal ha sagt at hun ikke liker roser særlig, men er svært glad i nelliker.

08). Når han spør om nakenbilder.

Når han spør om nakenbilder eller sender nakenbilder. Å sende dick pics er veldig homofilt (haha), altså for menn som liker menn. Kvinner liker ikke å bli spurt om de kan sende nakenbilder til han. Det er veldig ukomfortabelt.

09). Når han tester daten sin på «ikke-jentete» temaer.

Når en kvinne sier hun liker å se actionfilmer eller mekke bil, ikke still spørsmål ved det som om en tror at hun sier slike ting bare for å imponere. En kvinne uttalte at når menn stiller spørsmål med kvinner på den måten så vil det ikke bare få vaginaen deres til å trekke seg inn i kroppen og lukke alle kroppsåpninger for den aktuelle mannen for all fremtid, men kroppen vil gå inn i manuell overstyring og utføre backflips på stedet til den har lykkes i å evakuere henne ut av området. (Haha, herlig.. digger «guttejenter»)!!

10). Ting til husholdningen i gaver.

Å bli gitt i fødselsdagsgave eller Valentines en stavmikser eller frityrkoker liker ikke kvinner, såfremt de ikke selv har sagt at de ønsker seg akkurat denne tingen.

Kom gjerne med innspill folkens!!

Relatert: «10 ting menn ikke liker med kvinner».

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#kvinner #menn #forhold #egenskaper #bunnytrash #bunny

2 kommentarer
    1. Jeg kan vel i grunnen si meg enig i de uttalelsene der 🤔 Så tenker jeg, hva om man bytter ut hun med han ville de samme uttalelse passe om du skulle ha svart?

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg