Genuint trofast firbeint venn.

Altså hunder er fantastiske, det er ingen andre levende skapninger som varmer hjertet mitt så meget som hunder gjør med sin betingelsesløse kjærlighet, deres lojalitet og glede for sine nærmeste. Jeg skjønner veldig godt utsagnet om at hunder er menneskets beste venn. En del av forklaringen bak utsagnet ligger nok helt klart i hunders genuine trofasthet til sine mennesker. Skulle ønske mennesker var like flinke og trofaste, veldig mange er det, men ikke alle, det er en annen sak som jeg har skrevet om HER.

Jeg satt nettopp og leste en hundehistorie fra virkeligheten, og jeg blir bare så beveget, for denne nevnte trofastheten, den stemmer så definitivt for denne hunden jeg leste om nettopp nå. Det er en hjerteskjærende historie, men den sier så meget.

Det er sikkert en del som har fått med seg denne historien da det handler om bilder av nettopp denne bestemte hunden, for disse bildene gikk viralt og ble delt på sosiale medier over hele verden. Det var en forbipasserende på en bro i Asia som ble oppmerksom på denne hunden som lå der som om den sørget. Mannen tok bilder av den og publiserte på sosiale medier. Noen arbeidere la merke til mannen som ga denne hunden sin oppmerksomhet og gikk da bort til han, de fortalte da at denne hunden har holdt seg på samme plass over tid fra den dag hundens eier hoppet fra akkurat den samme broen. Historien bekreftes av videoovervåkingen hvor en ser mannen hoppe, og at hunden aldri forlot åstedet.

Bildene og dermed historien gikk som sagt viralt, mannen ble kontaktet av et nyhetsmedia hvor han fortalte mer om sitt møte med hunden. Han fortalte om sitt ønske om å hjelpe hunden, at han hentet vann og mat til den, men den ville ikke ta mot noe. Den stirret bare med sorg gjennom gjerdet på broen. Den lå der og ventet tålmodig på eieren sin som hoppet i døden litt over en uke i forkant.

Etter at saken ble kjent i områdets aviser og media dro eieren av en dyrevernorganisasjon til broen for å ta seg av hunden. Han satte i gang søk om å finne et nytt hjem for hunden. Han uttalte at det ville vært uendelig trist at slik en fin og lojal hund skulle bo alene på gaten i sorg og ensomhet.

Denne historien viser virkelig hvor mye lojalitet en hund kan ha ovenfor mennesket sitt. Dessverre kunne jeg ikke finne en oppfølger til denne historien, men jeg håper denne hunden fikk et godt hjem, med gode mennesker som ikke forlater han, det fortjener den.

Takk for at dere leste 🥰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#hund #forlatt #trofast #lojal #bunny #bunnytrash

4 kommentarer
  1. Huff 😥 Trist, og fin historie på samme tid. ❤️ Det er så spesielt med dyr som er glad I eieren sin, og hunder er spesielle sånn.
   Håper hunden fikk et godt hjem 🥰

   1. Jeg håper også det, jeg brukte både Google og Safari for å finne ut hva som skjedde videre, men fant ikke noe, må bare tenke at de mest sannsynlig fant et godt hjem og at her ble en slags Happy ending 🥰

  2. En fin historie, selv om den er trist. Da farfaren til mannen min døde, hadde han en hund. Han dødd i senga si hjemme og de bodde langt fra andre folk. Han hadde ligget død noen dager før de fant ham og hunden satt trofast ved hans side. Han hadde kloremerker i ansiktet av at hunden hadde prøvd å «vekke» ham. Hunder er utrolig lojale mot sin eier.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg