Fyllekjøring, narkotika, svik og bedrag!!


Var det ikke denne mannen som bedrev fyllekjøring for noen år siden, krasjet eller noe, stakk fra en kompis, løy, og til slutt laget et scenario av skamfølelse helt likt det han har lagt ut på sosiale media nå? Altså correct me if I’m wrong!

Her har vi Northug, altså det var først han selv, som med sitt nettverk gikk ut i media og ville samle sympatistøtter. Så ikke skrik til meg om å la Northug og hans familie være i fred, for dette er det virkelig Northug selv som har ansvar for. Han vet hvem han er, han har valgt sitt liv, han har valgt dette for seg selv og valgt å utsette alle hans nære og kjære for dette. Dette er hans valg, ene og alene, og det er ikke første gang!

Han har gode advokater og rådgivere. Folk henger seg på og skriver «ikke plag Northug, dere hetser, media hetser». Selv om det var han selv som gikk ut med saken først.

Det er ikke mye sympatistøtter av dette slag til de som ikke har et nettverk. De som ikke kan bruke sin kjendisstatus, penger og ressurser. De bryr vi oss veldig lite om! Har en ikke et navn så blir en knust og straffet utallige ganger for feil som dette. En kan drite seg ut én gang og lære av det, men bli dømt for all tid i motsetning til gjengangerkriminelle som har status i samfunnet. Dette ønsker jeg mer fokus på. Barnevern og hets. Utstøtt fra samfunnet en er vokst opp i. Har en ikke penger eller status så blir en knust for langt mindre ting enn hva Northug faktisk blir klappet på skulderen for. Sjukt!!

Familier blir ødelagt for alltid! Men likevel skal vi synes synd i Northug fordi han er kjendis og hans oppførsel blir tatt opp i media??!

Han stakkarsliggjør seg selv, bruker sin status for egen vinning og ansvarsfraskrivelse. Det er normalt ingen sympati for de som gjør feil som dette, ruser seg og kjører ut i trafikken i hundreoghelvete, som gjør dette én gang. Én gang er nok, en gang for mye. Northug har gjort dette gjentatte ganger.

Jeg dømmer ikke, jeg er ingen engel, det er ikke for meg å dømme, men jeg påpeker handlinger og forskjellsbehandlinger.

Vi snakker alkohol, vi snakker kokain, vi snakker hard drugs, vi snakker om en mann som kan ta taxi jorden rundt og bruke privatsjåfør anytime. Men likevel velger han å sette seg ruset bak et ratt, trå inn gasspedalen og ikke bare risikere sitt eget liv, men også andres, og det er som de fleste vet ikke første gang. Tror dere ikke det har skjedd flere ganger mellom han faktisk ble tatt første gang og andre gang???!!! Tror dere at de gangene han er blitt tatt er de eneste gangene han har satt andres liv i fare? Nei, ingen vet. Men jeg synes det er naivt å tro at de eneste gangene mannen har gjort noe galt er de gangene han har blitt tatt for det!

Om blodprøven hans denne gang blir negativ, så vit disse to tingene. Kokain er en kortvarig rus, å kjøre bil i 168 Km/t timer eller dager etter denne rusen kan slå uheldig ut på reaksjonsevne og vurderingsevne, og vi har jo allerede sett at vurderingsevnen ikke er så bra da han faktisk ble tatt for råkjøring. Den andre tingen er at slike blodprøver bør taes i tre omganger da ofte slike tester blir feil. To av tre er et mer pålitelig prøvesvar.

Å forsvare Northugs oppførsel er det en hel del som gjør, men det hadde garantert blitt en annen tone om han hadde kjørt på og drept barnet til noen av disse forsvarerne. Vi må bare tilgi han inntil det skjer? At noen blir drept, et barn.. eller flere.

Familier er knuste og ødelagte under et familiemedlems «feil» som dette. Der er ingen vei tilbake, men barn blir drept på grunn av  oppførsel som dette, noen barn havner i fosterhjem og blir traumatisert fordi folk flest, som du og jeg, får ingen rådgivere, ingen gode advokater, støtte eller hjelp – bare fordømmelse. Jeg er glad Northug ikke har barn. Veldig rart at enkeltes liv skal legges i ruiner, men med litt «northugstatus» så er tilgivelse og en klapp på skulderen ikke noe problem.

Vi er alle mennesker, hvorfor skal man være mester på langrennski for å oppnå tilgivelse og omfavnelse? Småbarnsforeldres liv har blitt lagt i grus for langt mindre enn dette. Barns liv har blitt ødelagt for alltid på grunn av ting som er bagateller i forhold til Northugs handlinger.

Northug er Northug. Ikke som folk flest, så han må tilgis der andres liv må legges i ruiner.

After forgiving once, one should learn from one’s mistakes and avoid being ticked in the same way again. Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me!!

Ingen sympati til Northug fra meg!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#northug #petter #langrenn #alkohol #fyllekjøring #kokain #narkotika #rus #sport #fuckhim #fuckit!!

10 kommentarer
  1. Han la det ut på Instaen pga VG hadde fått tak i en video av da politiet stoppet ham… det er ganske sleipt. Da gjaldt det å få det ut før avisen.
   Ingen sympati herfra heller. Dessverre gikk han langt over streken. Hans venner får lappe ham sammen psykisk.

   1. Ja, han og apparatet var snare å legge det ut når VG tok kontakt.
    Han slapp altfor billig unna sist gang og til og med nå står folk i kø for å unnskylde han – ufattelig.
    Intet forbilde eller noen nasjonalhelt den karen nei.

    1. Støtter ikke denslags opp-
     førsel fra en som har vært og forsatt skulle være et lysende
     eksempel for
     unge med idretts ambisjonner. Dette er totalt
     ødeleggende når det gjelder
     Idrettens kommende stjerner, men vi får håpe det
     virker til skrekk og advarsel
     derfor passer det ikke inn
     med unnskyldninger overfor
     et forbilde i hans format og som absolutt av skade skulle være en god del klokere. Dette må han ta på egen kappe.

  2. Når disse støttespillerne hans skriver at alle kan drite seg ut. Da har de virkelig ingen sympati for de som har fått livet sitt ødelagt pga de har vært i en ulykke hvor den andre har vært rusa. De må leve med skadene resten av sitt liv. Foreldre som mister barna sine i bilulykker. Så skal vi si til de Ja det er lov å drite seg ut. Det er å spytte på folk. Det han gjorde har ikke noe å si hvem han er, han er en idiot som setter bak rattet en stor Egoist som tror han har mere rett på livet enn andre. Vis ikke han får lik straff som andre i dette landet, beviser de bare at regler ikke gjelder for kjendiser. Han slapp billig unna sist.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg