Fincken og fest først, frokost deretter!

Som noen av dere har fått med dere nå, så er jeg HER, og jeg koser meg faktisk virkelig. Jeg ble først litt nedstemt av all den tåka, vinden og regnet, men etter jeg hadde vært HER steg stemningen veldig! Akkurat nå driver jeg og gjør meg klar for en liten runde, har satt meg to mål som jeg skal prøve å gjøre før 14:00-15:00-tiden. Og sånn må det bli, for da har jeg en avtale om å treffe noen. På bildene ser dere forresten frokosten min i dag. Den gjorde seg virkelig, selv om der var veldig lite laks og ingen beluga, haha.. men det var som sagt digg, særlig den iskalde melka, for jeg elsker iskald melk dagen derpå..

Ja, for det som skjedde i går var at det ble uteliv. For som jeg skrev i går i det siste innlegget så hadde jeg en liten pause. Deretter gikk jeg tilbake til denne «Skipperstuen», jeg syntes det var bra der, de hadde masse kraftige varmelamper utenfor, så da satt jeg der og nøt et par halvlitere. Så gikk jeg videre til «Fincken» som er det eneste offisielle homofile utestedet her i byen.

«Fincken» åpnet i 1992, og før i tiden var det gjerne mer voksne menn som bevandret stedet. Nå var majoriteten yngre jenter, teppetyggere. Det kan jo være tilfeldig, men jeg tviler. Kan være at det er mest jenter der på fredager, og gutta kommer på lørdager? Ikke vet jeg, har aldri vært der før. Men jeg ble kjent med tre damer på min egen alder, de litt eldre enn meg faktisk. Vi drakk og danset, og det ble en festlig kveld. Der var en ung mann på dansegulvet, han glemmer jeg ikke, for han trodde visst han var Jason Momoa, danset, strippet og gjorde seg til. Det han hadde til felles med Momoa var langt svar hår og gylden brunfarge, resten var IKKE Momoa, for å si det sånn, haha.. *ler* men det er nesten det morsomste med å være ute på byen, se på og betrakte folk 😜
Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#helg #uteliv #skipperstuen #fincken #gay #bergen #bunny #bunnytrash

7 kommentarer

Siste innlegg