Fem (5) sider i Dagbladet!

Noen som har sett ukas episode av «Allerud VGS» på NRK i helga? Så dere meg? Ikke jeg heller..

Skulle egentlig vært med i den scenen der skolecapsene deles ut, jeg hadde til og med replikk, men alt med meg var klippet vekk.. skuffende, men men.. beklager!

Uansett, over til noe helt annet. Da jeg var ferdig med innspillingen av «Allerud VGS» meldte jeg og nærmere 300 andre oss på et prosjekt gjennom Dagbladet som skulle gå over sju uker. Vi var fem som ble valgt, jeg var en av de heldige. Ja, jeg anser meg som heldig, for i løpet av kort tid lærte jeg mye, møtte noen veldig flotte mennesker, og jeg oppnådde resultater som gikk over all forventning.

I gårdagens Dagblad kan dere lese om dette. Det finner dere på nettet på Dagbladet pluss, og papirutgaven. Saken vår fikk forsiden pluss fire sider midt i. Prosjektet er ikke helt over, jeg skal fortelle mer om det i bloggen etterhvert.

Det jeg har gjort her, det jeg har fått til er jeg veldig stolt av!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#allerud #videregående #vgs #nrk #dagbladet #5:2 #trinehøkliejonassen #tinesundfør #diett #slanking #vekt #vektreduksjon #rastened

 

2 kommentarer
    1. Så Allerud VGS på nett men så ikke deg i siste episode. Kjøper aldri Dagbladet men skal sjekke det når jeg neste gang er på biblioteket. Alltid gøy når man lærer noe nytt.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg