Fargeutfordring!

Her kommer en fargeutfordring fra meg, den vil ikke vare over flere dager, men kun her og nå. Den går ut på å dele de tre første tingene som slår deg med hver farge, de tre første tingene kommer på som du forbinder med den fargen. Du behøver ikke skrive tre ting, du ksn også skrive én ting eller to, men ikke fler enn tre. Dette vil fortelle litt om deg og hvem du er, så jeg håper du deltar, at du tar utfordringen. Du kan skrive dine svar i kommentarfeltet under 👇🏾 eller hvis du skriver blogg selv så kan du lage eget innlegg å spre utfordringen videre. Bruk da gjerne et fargerikt bilde som forsidebilde.

Så over til fargene som skal brukes i utfordringen, det er 7 farger og de er som følgende: rød, orange, gul, grønn, turkis, blå og lilla.

Rød: Det første jeg tenker på ved fargen rød er blod. Deretter tenker jeg på røde roser og symbolet på kjærlighet, hjerter.

Orange: Alltid tenker jeg på appelsiner først, og deretter tenker jeg på de mindre, enten mandariner eller clementiner. Så tenker jeg på solen, den er ofte orange når jeg tegner eller maler den.

Gul: Det første som poppet opp her var dunete små kyllinger, så påske, så stoppet det opp. Her ble det bare to ting.

Grønn: Da tenker jeg på gresset, grønnplanter og drinken Mojito. Haha.. den var enkel!

Turkis: Kreta, det første som slår meg er faktisk Kreta, ferieøyen tilhørende Hellas. Deretter er det havet, gresk hav, der er spesielle steder i nevnte området som har så klart vann at det er helt turkis i den perfekte nyanse. Det er helt fantastisk å se på. Den tredje tingen er smykker. Jeg har sett masse lekre smykker med turkise steiner. Det fremhever øynene hos nordiske kvinner (og menn) å bruke turkise smykker. Da hvis man har blå øyne eller sådan tilnærmet på skalaen. Vakkert er det uansett!

Blå: Himmelen, havet og vaskekosten vår.

Lilla: Bloggen Bunny, Prince (Purple Rain) og leiligheten, hjemmet mitt/vårt, her vi bor vi fire, snuppen min jentene mine og meg 💜

Takk for at du er innom, håper du tar utfordringen.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#lilla #frodith #purple #hus #hjem #interiør #helg #mops #søndag #bunny #bunnytrash

44 kommentarer

Siste innlegg