Fanthomas: Episode 2 og dagens julespørsmål!

Fanthomas er en norsk parodisk animasjonsserie sprodusert av Qvisten for VGTV. Fanthomas er da en fiktiv superhelt som gjennom flere episoder konfronteres med norske kjendiser. Hovedfiguren, Fanthomas, er uten tvil basert på Jan Thomas som de aller fleste vet hvem er.

For de som ikke vet, Jan Thomas er en norsk homofil stylist som er oppvokst i Austevoll, og bodde der fra han fylte åtte år, da han flyttet fra Skien. Jan Thomas driver skjønnhetssalongen Jan Thomas Studio i Oslo, der dokusåpeserien «Fra Hollywood til Parkveien» hadde sitt utspring. Videre har han blant annet vært med i realityserien «Jan Thomas søker Drømmeprinsen» samt hadde han hovedrollen i homsepornofilmen «Mojave».

Episodene om Fanthomas ble publisert på nett-TV fra april 2009. Den første episoden hadde over 285 000 seere den første uken, noe som er rekord for VGTV.

Fanthomas ble nominert til og vant prisen for årets morsomste under Komiprisen 2009. Det var 6 andre nominerte i kategorien, og det var det norske folk som avgjorde vinneren.

Fanthomas vant også «Innovation Award» på Fredrikstad Animation Festival i november 2009.

Dette er hva jeg kaller idiot-tv, det hele er så idiotisk at det er genialt egentlig, haha.. hver episode varer cirka 5 minutter. Så da kan man jo se en episode daglig nå i tiden fremover til jul. Enjoy!!

Fanthomas, episode 2:

Fanthomas vs. Kat Woman del 2.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

 #fanthomas #janthomas #serie #bunnytrash #bunny

12 kommentarer
  1. De skal i følge den hellige ‘blekka’ ha gitt gull, røkelse & myrra.
   – Men med tanke på at denne informasjonen avstedkommer i den samme historien som vi blir fortalt at en 11-12 år gammel jentunge skal ha klart å stå for en kjønnet formering i form av at en eggcelle blir befruktet av en åndelig sædcelle, tar jeg intet av det som fremkommer her for god fisk, for å si det sånn *hahaha* 😛 😀

  2. Av Saba kom de konger tre, gull, røkels, myrra, ofret de.
   Så står der i ein julesong.
   Ein gong i løpet av skuleåra, omskreiv eg og ein annan den.
   Av Saba kom dei konger tre, dei krasja i eitt palmetre, og så teikna me dei i ein moderne versjon, i ein Willys jeep, som hadde krasja i ei palme.
   Av ein eller annan grunn likte ikkje læraren vårt svar på oppgåva “teikn ein julesong” 🤣.
   Eigentleg var dei ikkje kongar, men stjernetyderar (astrologar).

   1. Tre tullinger med gull, røkelse og myrra. Jeg leste forresten en gang i tiden at myrra egentlig er en blanding av hasj og marijuana. Det bar i noen bøker før alle begynte bruke internettet, har søkt på nettet etter dette, men.. anyways, følg med videre 😜🐰

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg