Faktisk.no er en bløff!


Media har gått hardt ut og laget kronikker og artikler for å stemple og latterliggjøre alle kritiske tenkere og skeptikere som konspirasjonsteoretikere. De har så stor makt at de kan manipulere nesten en hel befolkning til å tro akkurat hva de vil. Det er sunt og det er bra å være kritisk, det er min påstand. Når man leser en sak i en avis, det være Dagbladet, VG, NRK, TV2 eller whatever så bør man stille spørsmål. En bør spørre seg selv «er det noe i dette», eller «er dette vinklet helt feil»..?

Media bør være objektive og ikke lede (eller villede) leseren og misbruke sin posisjon som nyhetsformidlere!

Jeg kjenner mennesker som kjøper VG for at de skal kunne finne ut hva de skal mene i en sak. De er som oftest ikke klar over det selv, men deres oppfatning av virkeligheten, av en sannhet, er den som de er manipulert til av vinklingen deres nyhetsformidler ønsker at de skal ha.

Hvis feks VG skriver at om en legger ut en sak med påstand om at hvis en legger ut et bilde av en flodhest på Facebook så risikerer en at hackere finner ut hvordan de skal tømme sparekontoen din i DNB. Satt på spissen. Så dumme er folk. Og når media kaller folk for konspirasjonsteoretikere i tide og utide, så aper idiotene etter, som aper gjør.

Jeg minner nok en gang på om at disse uavhengige faktasjekkerne på sosiale media, da Facebook spesielt, de er ikke uavhengige.

De kaller seg Faktisk.no og er et samarbeid mellom blant annet NRK, VG, Dagbladet, TV2, Instagram og Facebook.

Disse er de samme som var så «skråsikker» på at påstandene om at Covid-19, viruset vi gjennom 15 måneder har vært i «dugnad» for å «slå ned» er menneskeskapt, at det var en konspirasjonsteori. At viruset er menneskapt var en mening og en oppfatning vi som lesere ikke fikk lov til å ha, langt mindre ytre!!

At viruset er menneskeskapt er nå blitt en fullstendig legitim påstand da alt peker den retning! Land og myndigheter og så videre driver etterforskning. Så er de da konspirasjonsteoretikere? Er Joe Biden blitt konspirasjonsteoretiker nå? Vil det være politisk korrekt å si? Burde Donald Trump bli president igjen? Hahaha.. Sannheten er ikke viktig for statsstøttet media. Det som er viktig er at deres nyheter blir mest mulig vinklet til å støtte deres politiske ståsted, deres egen politiske agenda, og beskytte den. I det lengste skal vi «beskyttes» mot sannheten om at viruset kan være produsert for økonomisk vinning og makt.


At koronaviruset er menneskeskapt etterforskes. Det er nå et konstatert faktum!

Link: Covid: Biden orders investigation into virus origin (BBC 27.05.21)

Man etterforsker ikke konspirasjonsteorier vel? Så hvorfor er ikke dét på forsidene til Faktisk.no’s samarbeidspartnere? Hvordan kan det ha seg at noen som kaller seg FAKTASJEKKERE kan kalle det som med all sannsynlighet er fakta for konspirasjonsteori?!

Faktisk.no har ihvertfall ikke hatt noen «faktasjekk», det er faktiske fakta!

Den som tenker selv skjønner det er bakenforliggende agendaer. Og når skal det bli slutt på at media skal stemple enhver for «konspirasjonsteoretiker» når man har en annen mening enn hva som samsvarer med deres samarbeidspartnere om hva de ønsker vi skal vite, hva vi skal tro?!

Slik bør det ikke være vel?! Disse media skal ikke bestemme over våre meninger og oppfatninger, de skal ikke styre oss vekk fra sannheten. Vi har krav på sannheten, og vi må få lov å tenke selv!

Tankefrihet og ytringsfrihet for alle!!!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#faktisk #vg #dagbladet #nrk #tv2 #instagram #sannhet facebook #tankefrihet #ytringsfrihet

 

12 kommentarer
  1. Ingen er feilfri, og Faktisk.no kan sikkert også feile en gang i blant, men det kommer jo litt an på omfanget. Det påstås mye rart om korona fra både de som støtter tiltakene og motstanderne. Begge sider kommer med uriktige påstander, men igjen blir spørsmålet: Hvem feilinformerer mest? I starten av pandemien var jeg en rødglødende motstander av tiltakene. Jeg var overbevist om at man overreagerte og at korona ikke var noe særlig farligere enn sesonginfluensa.

   Men på punkt etter punkt ser jeg at det jeg trodde ikke stemmer. Argumentene holder ikke. De bygger på misforståelser. Charter-Svein tror helt sikkert at 97% av de positive testene er falske, men tallet bygger på en idiotisk misforståelse. Ja, dette er et resultat som faktisk kan oppstå i praksis fordi spesifisiteten “bare” er 99,999% og ikke absolutt 100%.

   Hvis testen oppdager 3 “sanne positive” i et utvalg, så får man 97 “falske positive” hvis utvalget har 9,7 millioner friske. Resultatet blir at av 100 positive er 3 sanne og 97 falske, men sannsynligheten for å teste falsk positiv hvis man faktisk er frisk, er bare 0,001% eller 0,01 promille eller 1 : 100.000. Det er ikke et stort problem at “mange tester falsk positiv”!

   Problemet med PCR-testen er at sensitiviteten kan være så lav som 80%. Av 100 smittede kan 20 teste “falsk negativ”. Problemet er altså at mange smittede slipper hjemmeisolasjon, ikke at mange friske isoleres. Dette forsøker man å bøte på ved å sette horder av nærkontakter i karantene og innføre karantenehotell fra utlandet, osv. Da øker man sjansen for å få isolert de som PCR-testen ikke klarer å avsløre. De som tester positivt er nesten alltid smitteførende, og ikke bare smittet. At man pleier å kjøre inntil 45 sykluser som standard spiller ingen rolle – så lenge resultatene tolkes forsvarlig.

   1. Jeg vet ikke hva Charter-Svein tror, det er veldig mange som legger ord i hans munn, påstander han aldri har komme med. Bare vet at han har kontakter på Riksen som hadde uttalt at de kjører 45 sykluser fir å påvise koronavirus, så fikk jeg se hvordan Espen Nakstad reagerte og svarte han i Debatten da Svein la frem dette. Nakstad benektet to ganger og direkte gikk i posisjon med forsøk på latterliggjøring. Bare se på han og fremtoningen. Kjedelig var det for Nakstad at hans kollega bekreftet det Svein sa. Så da måtte de begynne å forklare og bla bla.. noe de ikke hadde trengt hvis de hadde forholdt seg til sannheten. Da hadde alt vært så mye enklere. Vekker ikke mye tillit hos meg nei. Ikke det faktum at de bedriver en heksejakt for å påvise virus hos friske folk. Før korona kom så gikk man til lege hvis man var syk eller hadde symptomer. Nå er det blitt helt absurd. Dette med karantenehotell er beyond absurd. Det er imot grunnlov og menneskerettigheter og kan drive folk til PTSD og det som verre er. Konsekvensene av tiltakene er slik jeg ser det verre enn korona. Jeg blir heller syk og dør enn å leve resten av livet deprimert og psykisk syk. Og det er det mange som er blitt, og flere følger. Takk for ditt innspill, ha en fin kveld videre.

    1. Og så ignorerer dere selvfølgelig forklaringen om at gjennomsnittlig får man svaret på 22 sykluser og prøversvar på over 35 sykluser ikke brukes og det testes på nytt for det er jo ikke så nøye

  2. Hei hei 😊🌺👍🏻🇳🇴

   Eg kan ikke dy meg :

   Eg håper at han over her har bunnsolid kompetanse på temaet han tar opp,ellers vil jo uttalelsen ikke være annet enn synsing,hans personlige mening uten faglig tyngde å vise til og lite troverdig.
   Men,eg er enig i at veldig mange mener mye for tiden,kanskje ingen har rett eller kanskje noen har litt rett.Eg syns ikke man skal glemme at det har vist seg at BEGGE SIDER har hatt helt rett også.Mye som har blitt kalt for oppspinn og konspirasjonsteorier tidlig i pandemien har seinere vist seg å stemme 110%.Men,av en eller annen merkelig grunn blir ikke det faktum nevnt med ett ord noen steder (offentlig).

   Hilsen synskepeggy.

   1. Og det å støtte tiltakene.. hvis korona er så grusomt farlig, hvorfor åpner de opp samfunnet rett etter Eid, 17 mai og russefester.. byen her er smekkfull. Uteserveringen åpnet i går. Folk kom før det åpnet, og ikke sitteplasser ledige fram til det stengte. Alt er bakvendt, men jeg gir faen akkurat nå, for jeg storkoser meg. Vet at vi går på en smell, men jeg nyter det jeg får. Ja til livet ❤️ Klem til deg SP

  3. Ja,sånn som folk stimler sammen no får man inntrykk av at ingen støtter smitteverntiltakene,eller at det er ikke så viktig med tiltak allikevel,viktigere med utepilsen og et par håndhils og klemmer på folk man ikke har sett på år og dag.

   Eg spør heller om hvorfor avlyse 17.mai når man åpner for 17.mai tilstander uken etter,er det et forsøk på å avskaffe nasjonaldagen (også) ? Hvor logisk og fornuftig er det ?

   Som sagt,eg kjenner ingen som kjenner noen som kjenner noen…som har fått påvist covid19.

   Kos deg med grillmat og godt i glasset og glem hele pandemien en stund – hjernen har godt av en liten pause 😊☀️🇳🇴

   Hilsen synskepeggy.

    1. Hele konseptet er rett og slett latterlig. Faktisk kan aldri bli nøytralt når det eies av andre nyhetskanaler. Det legges jo derfor nøyaktig de samme føringene her som hos de andre, bare at det blir enda mer giftig her, siden nøytraliteten flagges på den måten den gjør!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg