En ny religion er blitt til!


Det er ikke noe nytt for mennesker som kjenner meg at jeg har sterke meninger og ikke er redd for å ytre dem.. jeg er av den oppfatning at hvis man ikke kan ha egne meninger og ytre dem, da har vi tapt, da mister vi oss selv.

Å bli upopulær hos enkelte gjør meg heller ingenting. Hvis det er slik at en skal bli upopulær for meninger, da får det bare være. Urett og urettferdighet har ofte seiret, det vet vi alle, både i menneskers historie og av egne erfaringer. Folk følger sin flokk, og de som gjør urett og er urettferdige er ofte populære og suksessfulle. Jeg måler heller min verdi i egen integritet.

Vi har en helseminister og statsminister som drar på hytteturer og reiser hit og dit under smutthull som å kalle seg «pendlere». Erna Solberg har feiret 60 årslag på Geilo og skal tilbringe påsken i Bergen med sin familie, selv om hun i mange år har vært bosatt i statsministerboligen i Oslo. Helseminister Bent Høie skal på hyttetur utenfor Stavanger sammen med kjæresten, det er greit, fordi han har oppgitt den kommunen som fastadresse og er da «pendler» all sin tid i Oslo.

Her sitter vi da. Vi kan ikke reise, vi kan ikke ha besøk. Eller jo, vi kan ha besøk av to stykker, ikke to stykker i dag, og to andre om en uke. Men de samme to gjennom en periode på flere uker. Så hvis to venner kommer på besøk i kveld så kan vi ikke ha to andre venner på besøk neste helg. Men det vi kan gjøre er å sitte inneklemt i en buss med 50 andre mennesker for å komme oss til og fra matvarebutikken, til og fra jobb og så videre, men ikke ta mot besøk.

Snart reiser Erna og Bent med sitt entourage hit og dit. Koser seg, spiser sushi og kake, og kaller dette for nødvendige reiser. Noen som mener dette er rettferdig?

I en «diskusjon» på Facebook. Jeg skriver «diskusjon» fordi det var mer en hat-tråd enn en diskusjon. En «diskusjon» om hvor fæl og grusom Kari Jaquesson er med sine kontroversielle uttalelser og videoer. Ikke at jeg synes noe om hvordan Kari uttaler seg og er så veldig enig i alt hun kommer med. Jeg hadde til eksempel ikke sansen for hennes angrep på legen Wasim Zahid, en god og kunnskapsrik mann og ‘kollega’ av snuppen min. Men noen poenger har faktisk Kari!

Det til side. Jeg klarte jo selvfølgelig ikke holde kjeft, for jeg synes det er urettferdig at en side skal stemples som gal for sine uttalelser og handlinger, mens en annen side skal vi høre på, lytte til og følge blindt. Så jeg skrev «Kari lever i det minste som hun preker, i motsetning til Erna og Bent». Intet mer, intet mindre.

Det var nok til at et par «venner» slettet og blokkerte meg på Facebook. Årsaken er bekreftet.

Vi er alle i vår fulle rett til å mene hva vi vil om hva vi måtte ønske. Jeg både aksepterer og respekterer meningsmotstandere. Det går ikke alltid begge veier… jeg blir vel sett på som gal nå av mange fordi jeg ga Kari Jaquesson et poeng fordi hun lever som hun preker, hahaha.. men hvem kan vel benekte sannheten i dét, og hvem kan vel benekte urettferdigheten og dobbeltmoralen til Erna og Bent?

Men for all del, alle har sin tro, vi har Gud, Jesus og Kristendom, vi har Muhammed, Allah og Islam, og nå har vi altså Erna, Bent og Covid!

Amen og Allahu Akbar!

Lykke til og fortsatt fin fin lørdag til dere alle sammen. Hold hodet kaldt og hjertet varmt ❤️

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#religion #covid #islam #kristendom #ernasolberg #gud #jesus #karijaquesson #benthøie #muhammed #allah #allahuakbar #amen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg