En drita full ORANGE mann!

Nå er det slik at i dag er det nest siste, altså sjette dagen av syv med «Frodiths Fargeutfordring» som går ut på å dele bilde av en bestemt farge for hver dag, og samsvarende tema. Første dag var det fargen GRØNN det handlet om, andre dag var det fargen ROSA, tredje dag TURKIS, fjerde dag GUL, femte dag BLÅ, og i dag er fargen ORANGE! Hvis dere klikker på fargene så kommer dere direkte til de aktuelle innleggene.

I går hadde jeg noen ærender rundt omkring og skulle derfor gå en runde i byen her og på runden skulle jeg innom treningssenteret og ta litt hardkjør på tredemøllen og fortsette forsøke bli venn med den magetreningmaskintingen der, men treningssenteret droppet jeg, istedet ble det heller en par timer lang gåtur i det nydelige været. Jeg benyttet anledningen til å gå på «Grafittishoot», hvilket jeg kommet tilbake til ved en senere anledning.

Jeg fikk gjordt de ærender jeg skulle, og trim ble det også, så jeg har ikke dårlig samvittighet for at jeg droppet gårdagens tur på treningssenteret. Spesielt ikke etter gårdagens resultater, hehe..

Anyways, runden jeg gikk ble hjemmefra (Fjell) ned til Rundtom og via Holmestrandveien bort Havnegata og ned til elva. Så gikk jeg langs elva tilbake mot sentrum, noen omveier i sidegater, innom byens forskjellige torg og hjem igjen.

På Strømsø Torg utenfor togstasjonen tok jeg meg en pause på en benk og bare nøt eksistensen, kikket på folk, og tenkte på hvor deilig siste tiden har vært. Mens jeg satt der kom denne drita fulle mannen i orange jakke. Jeg kjenner til mannen, ser han ofte, alltid full. Men denne gangen så overstadig at jeg ble bekymret et øyeblikk. Jeg fulgte med han for å se at han kom seg over bybruen. Jeg visste at han hadde sikte på bussholdeplassen på andre siden av elva for å ta bussen sin hjem. Det gikk bra tross alt, men han var virkelig farlig overstadig overstadig. Det er synd hvordan alkohol og rus kan ta over noens liv. Derfor legger jeg ved linken under til de som har interesse.

Link: «Slik kan du hjelpe en alkoholavhengig» (NRK)

Med dette sagt så over til dagen i dag. Nå skal jeg ordne meg klar for å reise til Oslo sammen med snuppen min. Hva som skjer? Følg med i de to neste innleggene som jeg regner med å få postet i løpet av dagen/kvelden 😜

Ha en aldeles nydelig orange lørdag alle sammen!!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#orange #frodith #utfordring #alkohol #rus #alkoholisme #bunny #bunnytrash

6 kommentarer

Siste innlegg