Døde plutselig 😢

Det gjør meg vondt å se, høre om, hva folk går gjennom etter å ha latt seg injisere med disse såkalte mMRNA-vaksinene som har blitt presset på mennesker over hele verden som en slags «medisin» mot covid, viruset som majoriteten lenge var overbevist om at man ville bli ødelagt for livet eller dø av hvis man ikke lot seg injisere med en bestemt type vaksine. Vaksinen som mange tok i frykt for å ikke miste jobb, for å kunne reise, dra på konserter og arrangementer. Trusselen om ekskludering med segregeringspasset (koronasertifikat/pass) var effektiv, det hersker ingen tvil om det.

Narrativet ble hele tiden forandret, og for meg virket det som om folks hjerner ble manipulerte, påvirket og nesten hjernevasket til å glemme hva de først ble fortalt, for så deretter bli tildelt nye «fakta» og «sannheter», som de igjen ble manipulert til å glemme i forkant av et nytt narrativ, og slik har det fortsatt og fortsatt, på tross av logiske brister og stadig feilinformasjon. Noen stemmer har prøvd å advare mot å følge narrativet, prøvd å si at disse såkalte vaksinene ødelegger mer enn de gagner. Resultatet er at enda i dag er 60 prosent av befolkningen hellig overbevist om at vaksinene har reddet verden, og enhver som sier noe annet er fullstendig idiot og konspirasjonsteoretiker.

I fjor på denne tiden ble denne teksten delt av mange i sosiale media:

«Mange mener at dette er vel fortsatt ikkje noe å tenke over, er det vel? Men jeg håper noen gjør det likevel, for dette må en ende ta.. for slik som dette har det vært, og det fortsetter:

Vi må «vaksinere» alle som tilhører sårbare grupper. Vi må «vaksinere» de eldre som er over 70 år. Nei forresten, vi må «vaksinere» alle over 60 år. Nei, vi må «vaksinere» alle voksne over 18. Vi må åpne opp for «vaksinering» av 16-18-åringer. Vi må «vaksinere» alle over 12. Vi må åpne opp for «vaksinering» av barn i gruppen 5-11 år. Vi må «vaksinere» de som er over seks måneder gamle!!!

Slik flyttes grensene hele tiden. Plutselig gjaldt ikke bare «vaksinen» dem som tilhørte de utsatte gruppene. Minst 60 % må «vaksineres» for å oppnå flokkimmunitet. Nei forresten, det kreves 70 %. Nei forresten, det kreves 80%. 85 %. 90%. 95 %. 100%!!

En dose gir 95% beskyttelse. Nei forresten, den gir 90 %. 85%. 80%. 50 %. To doser gir 98 % beskyttelse. Nei forresten de gir 96%. 90%. 80%. 60%.

Vi trenger to doser. Nei forresten, vi trenger 3 doser. 4 doser. (5 doser. 6 doser. 7 doser. 8 doser?)

Dosen beskytter. Nei forresten, den beskytter bare i 12 måneder. Nei bare i 6 måneder. 5 måneder. 4 måneder. 3 måneder.

Vi må stenge ned inntil vi får tilstrekkelig mange vaksinert. Vi må stenge ned inntil tilstrekkelig mange får to doser. Vi må stenge ned inntil tilstrekkelig mange får tre doser. Vi må stenge ned inntil alle har fått mange mange mange doser.

Og «plutselig» når alle lure- og manipuleringsmetodene i verktøykassene til myndighetene var oppbrukte, så var ikke «vaksinen»lenger frivillig, men obligatorisk. Østerrike viser foreløpig vei.

Politikerne og helsebyråkratene virker like overbeviste når de kommer med sine stadig nye anbefalinger og begrunnelser. Hva er det vi ennå ikke har forstått? At noen mektige vaksineaktører har tatt over WHO og slik utøver en mektig innflytelse på ulike lands helsevesen. Disse aktørene har også full støtte fra Davos og EU, USA, Storbritannia, Tyskland og de nordiske landene. Sjekk bare hvem som er de ti største donorene til WHO!!! På toppen av alt dette bidrar mediene til å utviske/utslette den kollektive hukommelsen så godt de kan, fremme falske narrativer og angripe «vaksine-skeptikere».

Vel, det er jo mye sannhet i den teksten.. I mai døde en blogger, hun hadde flere plager og lidelser. Hjertet stoppet bare. Midt i en setning. Midt i en telefonsamtale. Så skjørt kan livet være. Det ble ikke mye sagt etter hennes bortgang om det kunne være vaksinerelatert. Det ble tatt for gitt at det ikke var det. Eller turte ikke folk tenke noe annet? Det jeg vet er at jeg hadde samtaler med henne, hun skulle ikke ha flere vaksiner, hun mente noe ikke stemte med vaksineringene. Hun hadde testet seg for antistoffer flere ganger, og det viste seg at vaksinene ikke hjalp. Da venninnen hennes også testet seg og fikk samme resultater, ingen antistoffer, så var konklusjonen fastslått. Hun skulle ikke ha flere doser. Få dager etter døde hun. Hjertet stoppet bare, midt i en setning, midt i en samtale.

Stadig flere har fortalt om plager etter vaksinene, det begynte allerede etter første dose, blødninger, menstruasjon som ikke stanser, utmattelse, ME-lignende symptomer, anafylaktiske sjokk, myokarditt, perikarditt, slag, hjertestans.. listen er spinnvill! Likevel fortsatte vaksineringene..

Nylig fikk en nabo fjerde dose «vaksine», kort etter fikk hun covid for fjerde gang. Sykere for hver gang, og pådrar seg stadig flere diagnoser, det er som om immunforsvaret har brutt sammen.

I dag leste jeg et blogginnlegg fra «Solliv» en flott og behersket dame, hun har sagt lite og ingenting gjennom pandemien om alt dette, om covid og vaksiner, bare prøvd leve livet sitt best mulig og komme gjennom det hele etter rådene fra helsemyndighetene et cetera. I dag postet hun dette innlegget: «Hvorfor disse sprøytene?». Jeg synes det er bra hun deler.

I går delte en annen blogger, «Gryende», dette innlegget: «Den komplette vaksineforvirring». Ord til ettertanke kan man si, spørsmål man burde stille deg selv.

I natt sendte en kompis meg link til denne filmen: «Died Suddenly». Det er som kompisen min sa da han sendte meg denne, altfor få kommer til å se denne filmen. Det stemmer nok det, for de fleste som klikker innom og leser dette innlegget vil nok ikke se den, på tross av at jeg anbefaler å se den. De aller fleste tar nok heller ytterligere mRNA «vaksiner».

Jeg tror det er forsent å våkne opp nå, og det er skremmende, mye vil skje fremover, vi ser det jo allerede.. en blogger som har tatt fjerde dose nå har sporadisk vært innom bloggen min skrev nylig til meg «du tror vel heller ikke på influensa og sars heller». Det var som hun mente at jeg ikke tror på at covid eksisterer. For noen måneder siden skrev nok en blogger om meg i sin blogg, hun er kjent for å vri og vende på ting, at jeg er vaksinemotstander. Djizess..

Jeg skjønner ikke hvor dem tar det fra, jeg har aldri vært vaksinemotstander, vet ikke engang hvor mange vaksiner jeg har tatt her i livet, og flere blir det nok, og jeg har hatt både influensa og covid. Så hva er det med disse folkene som kommer med slike uttalelser? Hvor henter de det fra at jeg er motstander, når jeg har vært pro hele mitt voksne liv? Hvor henter de det fra at jeg ikke tror på sykdommer jeg selv har hatt?

Er det manipulasjonen som har foregått, at enhver som ytrer skeptis til disse såkalte mRNA «vaksinene» skal diskrediteres og omtales feil, troverdigheten latterliggjøres, no matter what? Vel, det er kommet til et punkt nå, at det gjør meg lite og ingenting, vi ser jo hva som skjer, stadig mer og mer. Folk har fått plager, sykdommer og dør.. jeg er heftig bekymret, men likevel så er det slik at jeg selv sover bedre om natta enn jeg gjorde for tre år siden.

Filmen: «Died Suddenly»

Filmen: «Died Suddenly» (Svensk tekst)

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#diedsuddenly #bunny #bunnytrash

8 kommentarer
  1. Hei igjen 😊🌹👍🇳🇴

   Narrativet fortsetter,ikke bare narrativet om covid-19,men så å si alt annet også,det eg ser i verdensbildet no er et massehysteri,media og politikerstyrt som ingen ende vil ta – det er som om det er forutbestemt at bare «den sterkeste» som har « fortjent det» overlever.Og de «sterkeste» er de som har nok,som ikke er til bry for overmakten.
   En kan jo spørre seg,hvorfor man blir massivt bombardert med skrekktall og skrekkhistorier om strømpriser ? Skyhøye renter ? Galopperende matpriser osv.osv hvis ikke det er for å skape kaos,forvirring og frykt hos folk.Det er en mediastyrt,timet og tilrettelagt,oppkonstruert katastrofe.
   Forstå meg rett,mange sliter og eg har stor sympati med dem,men de fleste gjør det ikke.Tar man seg en tur ut for å spise på en søndag ettermiddag,eller en tur på kjøpesenteret en fredag,så ser det ikke ut for meg som om «folk flest» må snu på krona akkurat…
   Eg har aldri engang vurdert å la meg vaksinere mot covid-19 og som et resultat av den avgjørelsen har eg vært blandt «de utstøtte» i to år,og eg har virkelig fått kjenne på det,blei truet med å miste jobben eller omplassert,blei kalt ting eg ikke ville brukt om min verste fiende engang og mange venner og bekjente snudde meg ryggen og ikke ville ha noe med meg å gjøre mer,de mente det var for farlig å omgås med meg,en uvaksinert,det var aldri vanskelig for meg å stå i det,eg visste at avgjørelsen var rett for meg.Truslene om å miste jobben blei brått stille etter at eg blei smittet med covid-19 av en fullvaksinert på jobb.Eg hadde vel aldri visst at eg var smittet engang om det ikke var for at eg blei oppringt fra jobben om å ta en hjemmetest etter at en på jobben hadde testet positivt,vedkommende som hadde smittet meg var fullvaksinert,men blei allikevel skikkelig syk og flere på jobben min som også er fullvaksinerte og blei syke sliter med diverse plager fortsatt den dag i dag.Eg blei ikke syk,følte meg litt uggen en dag eller to og så var eg ferdig med det.
   Tiden vi lever i no krever litt av oss,vi må være våken og på vakt,ikke la oss manipulere,men tenke selv,vi har det i oss alle sammen å tenke logisk,verne om det vi har så ikke «de åtte store» får gjennomføre sin plan om å ta alt vi eier fra oss – de har gjort hva de kan med å ta fra oss vår tanke,no er de på tokt etter alt vi eier og har,la ikke planen deres lykkes.
   Er det bare du og eg som ser den røde tråden….

   Hilsen synskepeggy

   1. Vet ikke hva jeg skal si, matprisene er heftige, og på 1 år har vi gått opp 2500 kroner i måneden + i boligutgifter. Vi har ikke slitt til nå fordi vi nordmenn er hovedsaklig bortskjemte, men fremover nå kommer det til å skje noe.. da folk satte tredje dosen sa vi at dette er bare begynnelsen..

  2. Mange ting kommer fram i lyset det er sikkert. Fjerde dose tar jeg ikke. Covid har jeg hatt. Flere sier at de blir ikke å ta. Skal se den filmen med svensk tekst til. Kanskje vi er i ferd med å våkne.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg