Dette er Liv!

Lille Liv.

Liv kom til oss i går kveld, hun har overnattet her. Menneskene hennes, et vennepar av snuppen min og meg, er på dagstur i Sverige på shopping sammen med familie. Så for at lille Liv ikke skulle være alene så kom hun hit i går kveld. Det var enklere slik siden menneskene hennes skulle opp veldig tidlig i morges og reise av sted.

Liv, Ella og Ariel.

Hun er ei artig tøtte denne Liv. Ei lita urokråke, midt på natten fant hun ut at hun skulle gå til angrep på mattønna til jentene våre. Altså dette er en svær bøtte med tørrfôr det er snakk om. Jeg våknet av noen smell og måtte gå å se hva det var som foregikk, der stod hun ved mattønna og prøvde se uskyldig ut. Hun har rukket å finne på flere sprell i løpet av dette korte døgnet. «Rampete» urokråke. Kjeder seg, veldig avhengig av mammaen sin, holder øye med ytterdøra og går bort dit innimellom, vi ser hun venter på at menneskene skal komme tilbake. Liv er veldig ung, så at hun ikke ligger tilbakelent som våre jenter, det kan man ikke forvente.

Lengter etter mammaen sin.

Snart kommer uansett menneskene hennes, og da blir hun nok hoppende glad. Snuppen min og jeg skal til middag og afterparty hos ei venninne. Det blir koselig. Jentene våre får noen timer alene hjemme, men de har hverandre, så det er alltid greit. Når vi kommer hjem så ligger dem på samme sted som da vi forlot. De er herlige 🥰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#hverdagsliv #helg #dyr #frenchie #franskbulldog #liv #mops #ella #ariel #hund #hundeliv #lørdag #bunny #bunnytrash

9 kommentarer

Siste innlegg