Det er helt ville tall!!

Over to tredjedeler, altså over 66 prosent, av de innsatte i København fengsler i Danmark, er enten innvandrere, eller etterkommere av innvandrere. På landsbasis har 44 prosent av de innsatte i danske fengsler innvandrerbakgrunn, ifølge tall fra Kriminalforsorgen. Til sammenligning har 16 prosent av den danske befolkningen over 15 år enten ikke dansk statsborgerskap eller er ikke av dansk opprinnelse.

Kriminalitetsraten for menn mellom 15 og 79 år med innvandrerbakgrunn fra ikke-vestlige land er 44 prosent høyere enn gjennomsnittet for alle menn i samme aldersgruppe. For menn i samme aldersgruppe med ikke-vestlig bakgrunn er kriminalitetsraten 137 prosent høyere.

Sammensetningen av innsatte i norske fengsler har endret seg de siste årene ved at det har vært en sterk økning i antall utenlandske innsatte. I dag er om lag 1/3 av alle innsatte utenlandske statsborgere, mens om lag 60 prosent av alle varetektsinnsatte er utlendinger, og disse tallene for situasjonen i Norge er ikke oppdaterte engang.

Men ifølge oppdaterte tall fra NAV har utbetalinger av sosialhjelp steget med nesten 32 prosent, og flesteparten av de som mottar sosialhjelp er innvandrere.

Mer enn 152 500 personer fikk utbetalt sosialhjelp i 2023, en økning på cirka 21 500 personer fra 2022. Dette er tall fra Statistisk Sentralbyrå.

Tallene fra Statistisk Sentralbyrå viser at innvandrere alene står for en økning i utbetalt sosialhjelp på cirka 25 prosent fra 2022. Til sammenligning økte antall mottakere i befolkningen ellers med cirka 8 prosent.

Tallene viser også at flere får stønad over lengre tid. I 2023 var det 33 000 mottakere som fikk stønad i 5-8 måneder, og nesten 38 500 mottakere som fikk stønad i 9-12 måneder. Dette utgjør økninger på henholdsvis 16 og 28 prosent sammenlignet med 2022, igjen ifølge Statistisk Sentralbyrå.

I norsk media forklares det at det var stor innvandring fra Ukraina i 2023, og at det kan være med på å forklare økningen i sosialhjelp til innvandrere det året. Men det endrer ikke det faktum at før den tid var over 60 prosent av sosialhjelpmottakere innvandrere, og det kan jo nevnes, ikke-vestlige innvandrere.

La oss se litt på dette med kvoteflyktninger, altså innvandrere som tas inn fast til Norge hvert år. I 2020 til 2022 var kvoten på 3 000. Så heter det seg at det i 2023 skulle være kvote på 2 000 mennesker, mens ifølge Utlendingsdirektoratet fikk tilsammen 2 816 flyktninger innvilget opphold i Norge i 2023. Tallene er altså høyere enn de vedtatte.

I politisk kvarter på NRK nylig kunne vi høre partileder Erna Solberg svinge litt innom innvandringspolitikk og hun sa at det er og skal være mulig å komme til den Norske grense og søke asyl. Og denne politikken ønsker hun skal vedvare. Det sa hun, vi alle hørte det!!

At det da brukes kyniske menneskesmuglere i trafikken over Middelhavet, der man kan anta at alle dødsfallene, forsvinningene og drukningene i hovedsak er kvinner og barn, siden det i all hovedsak er menn som kommer, det får bli til et annet innlegg. At Norge velger å fortsette disse drapene gjennom sin politikk, en politikk som feks Australia avskaffet for flere år siden med gode resultater, det får bli en annen diskusjon.

Jeg vil heller nevne at omtrent samtidig som Erna Solberg, partileder i Høyre sier dette om asylsøking ved grensen er statsminister Jonas Gahr Støre ute og forteller til presse og media at Norge skal ta imot 20 sårede pasienter fra Gaza/Palestina. Dette er utenom kvoteflyktninger, og 20 høres jo ikke så mye ut, selv om statsministeren også sa at Norge skal fly inn pasienter fra Gaza som skal til andre land også.

Men tilbake til disse 20 pasientene som blir hentet til Norge. Igjen, i hovedsak menn. Jeg tør tippe alle er menn. De blir da gitt mulighet til å søke asyl, og oppholdstillatelse. Etterhvert statsborgerskap. I islamske land kan hver mann ha 4 koner hver. I Gaza/Palestina avles det barn. På tross av hvor fælt de har det, så er det slik at hver kvinne/kone i dag får i snitt 4,2 barn som med viten og vilje produseres og fødes inn i elendigheten. Her kommer familiegjenforening inn i bildet, og de 20 sårede pasientene fra Gaza har økt betraktelig iht hvor mange som blir tatt inn i Norge. Men det stopper ikke her. I islamske land er det slik at mindreårige, altså barn, blir tvangsgiftet inn i arrangerte ekteskap. Så her fortsetter familgjenforeningene. Husk at disse konene igjen får i snitt 4,2 barn. På samme måte som islamske holdninger, ideologi og livsstil vedvarer når de kommer over grensa, slik er det med avling av barn også. Dere kan ta regnestykkene selv, begynn å bygge en ny moské samtidig.

Vi ser det i hele Europa nå. Skandinavia. Sverige. Danmark. Norge. Ødelegges av et politisk råttent system. Det er voldsbølger høyere en noen gang, etablerte kriminelle nettverk og gjenger som direkte konsekvens av import av ikke-vestlige innvandrere. Fengslene er smekkfulle, på tross av milde dommer, de fleste saker blir ikke etterforsket og henlegges etter bevisets stilling. Enorme summer kastes direkte på havet i denne uvettige innvandringspolitikken som ødelegger alt her til lands fra omsorgstilbud for syke og eldre, trygghet for barn i skolene, kriminaliteten skyter gjennom taket og økt fattigdom i befolkningen som vil få konsekvenser vi kanskje aldri får under kontroll eller blir kvitt igjen.

Overskriften er «det er helt ville tall», samme overskrift som enkelte statsstøttede media har brukt, som om dem er sjokkerte over disse opplysningene. I det politiske landskapet er det også en del debatter om innstramminger i innvandringen og denslags. Men handlingene og ytringene til partiledere som Støre og Solberg er motsatt av innstramminger og vettig innvandringspolitikk. Og det å være «sjokkerte» av alt som skjer, den massive og farlige kriminaliteten, omfanget, og de «ville tallene», det er bare bløff. Lille meg her jeg sitter i en av de mest innvandringstette stedene i Norge, langt fra den skarpeste kniven i mils omkrets, ifølge meningsytrere bra blodrøde venstre fløy. Men på tross av hvor lite jeg skjønner og forstår så skjer altså i Norge noe jeg har advart om og mot i mange år.

Men for all del, stem på Erna og Støre, den ene hvis arbeide her i livet har vært sommerjobb i Operasjon Dagsverk og innføring av vaksinediktatur, og den andre.. vel, hans arbeide har vel bestått i hemmelige samtaler med terrorister. Sånn utenom det så har han levd godt som arving av krigsprofitører. Nå er han blitt krigsprofitør selv. Godt valg neste år folkens, vi ser hvor det går, takket være nordmenn selv og hva vi faktisk velger selv.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#norge #innvandring #bunnytrash #bunny

2 kommentarer
  1. Ja, la oss håpe at folk stemmer riktig ved neste valg,Ha en fin dag i regnværet, Snart skal vi møtes,

   1. Nå mener jo de som stemmer på krigsprofitører at de stemmer riktig, så nei. Her skal vi ikke håpe, vi skal bråke, vi skal hyle høyt!! Yupp, da må du ikke spytte i glasset! Fin fin dag til deg også 😜👍🏾

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg