Badebunny!!

Noe som jeg stadig ser her på blogg om sommeren er disse badeendene av noen bloggere som kaster seg ut i vann og hav hist og her bare det er bittelitt varmt i luften. De skriver alltid at det var så deilig og blablabla, hehe.. men så sitter en liten Bunny og fryser sommerprosjekt av seg bare ved synet av noen som bader innenfor norske grenser.

I nordnorge badet jeg aldri i noe vann eller hav, og i løpet av disse vel 15 årene jeg har bodd i Drammensområdet så er det kun sommeren 2018 det var badetemperatur for denne kaninen, så den sommeren badet jeg både frivillig og ufrivillig. Henholdsvis på Sota i Drammenselva og i Tyrifjorden.

Så med det sagt så er det nå altså snart tre år siden sjefskaninen badet i havet. Det var da i Alanya september 2019. Og nå endelig igjen i Alanya juni 2022. Min tur, min tur!!! Nå føler jeg mer og mer at jeg får livet mitt tilbake – plask plask!!

Også må vi skåle også selvfølgelig, deilig med noe godt og kaldt i glasset 😜🥰


Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#ferie #alanya #sol #sommer #bading #tyrkia #bunny #bunnytrash

15 kommentarer

Siste innlegg