Ba meg ta av munnbindet på posten.

Ny uke, nye muligheter. Ja, det sies og høres ofte, men selv er jeg så lei for tiden at jeg orker ikke følge med lengre om det er mandag, torsdag eller søndag. Flere som har det slik?

I dag har jeg likevel fått med meg at det er mandag, for dagen startet med å høre politikerene som sto på Stortingets talerstol fra klokken 12:00 i formiddag og serverte oss lite og ingenting nytt. Grensene er fremdeles åpne, importsmitten fortsetter og strategi for massevaksinering pågår.

Eller strategi for testing av vaksiner, slik jeg ser det. Kall det konspirasjonsteori eller hva du måtte ønske. Jeg er meg, jeg er kul, tøff, dritdeilig og konspirasjonsteoretiker. Kjært barn har mange navn. Cogito, ergo sum!

Uansett, jeg har hatt meg tre lufteturer i dag. Frisk luft og trim er ikke å forakte. Føler meg stort sett alltid litt bedre etter å ha fått luftet meg. Friskt!

Første runde var med verdens herligste, fine og gode jenter. Mine jenter, Ariel og Ella. Ingen gjør så godt i hjertet som to små mops som alltid sprer kjærlighet og glede. De er bare så fantastiske. Uten dem her så hadde jeg blitt mer sprø og gal på en negativ måte, enn jeg allerede er blitt. Føler meg ganske ko-koo for tiden. Så slik er det.

Jentene fikk gjort sitt. Masse snusing og utforskning. Tisset og skvettet muligens førti steder til sammen. Så fikk de bæsjet litt også, det må til. Fin avføring må sies (for de spesielt interesserte). Så var det hjem igjen for å innta sofaen, ligge på rygg og lage masse koselyder. Så fornøyde da.

Runde nummer to var til Spar Kristensen for å hente en pakke elektronikk der. Jeg gikk ned bakkene og fikk utlevert en svær eske. Den var ikke så tung, så jeg bar den på skuldrene opp bakkene igjen og hjem. 

Etter en kopp sjokoladekaffe og en røyk var det ut igjen på tredje runden. Denne gangen til butikk med en av Postens filialer, for å hente en annen pakke, handle litt matvarer og rompetørk på butikken, og så hjem igjen.

Jeg stoppet utenfor Posten og tok på meg munnbind, og så gikk jeg inn. En ung gutt som jobbet der ekspederte meg. Jeg oppga hentekode, og da forsvant han bak inn på lageret og hentet pakken. Før jeg fikk pakken ville han se legitimasjon fra meg. Helt greit. Jeg hadde med meg passet mitt og viste han. Da sa han at han kunne ikke se at det var meg, så han ba meg ta av meg munnbindet mitt.

Selv hadde ikke «postgutten» på seg munnbind. Og ikke har de noen glassvegg eller skillevegg på denne filialen. Så ja, jeg ble litt forundret. Aldri gjennom hele pandemien etter at folk ble så «hysteriske» med disse munnbind-greiene har jeg blitt bedt om å ta av meg munnbind, det er jo heller tvert imot.

Jeg skjønner at han ikke kjente meg igjen, og ville forsikre seg. Men det var det faktum at han verken hadde munnbind, eller at der ikke var noen glass- eller skillevegg som «satte meg ut» litt. Selv er jeg ikke hysterisk rundt dette med munnbind, men på posten hvor det hentes og leveres brev og pakker hele tiden.. ..en skulle tro at de hadde bedre rutiner, at de skulle være strenge på dette.

Lurer litt på hvordan det hadde utartet seg hvis jeg hadde sagt nei? Hva hadde skjedd da? Lurer også på om dette er vanlig prosedyre når muslimske kvinner i nikab eller burka kommer for å hente pakke? Da hadde det vel blitt oppstandelse tenker jeg.

Dét blir helt feil i mitt hode. Skal jeg ta av meg smittevernutstyr under en pandemi fordi jeg ikke tilber islam, mens muslimske kvinner ikke trenger det fordi de tilber denne ideologien?

Dette er bare tanker og forestillinger ut fra dagens «begivenheter» og opplevelser. Ikke ment som konspirasjonsteori egentlig, men kall det hva dere vil. Islamiseringen er i gang uansett. Jeg synes egentlig episoden var litt morsom.

Humoren min er blitt helt inntørket da jeg ikke har fått meg ordentlig pubrunde på snart et år nå. La oss kalle det sviskehumor!

Takk for titten, fin fin kveld til dere 😘


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#korona #anbefalinger #regler #restriksjoner #covid #pandemi #tiltak #corona #islam #islamisering #munnbind #masker #smittevern #posten

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg