Familietur ved elva.

I dag har snuppen min og jeg hatt jentene med oss ned til elva for første gang på lang lang tid. Dette er en strekning som har vært avstengt lenge pga ombygging av togstasjonen og diverse. Fra jentene våre kom inn i livet vårt var det her vi gikk daglig, og inntil flere ganger daglig i 8-9 år. Usikker på om vi i det hele tatt har gått her etter vi flyttet fra området for rundt fire år siden.

Det er ihvertfall blitt utrolig bra nå ved togstasjonen og langs elven der. Tok ikke noen bilder i dag, annet enn disse som jeg har lagt inn her, for alt er ikke ferdig før sommer/høst neste år. Men det er bare å glede seg, for Drammen sentrum 2023/2024 har bare vært bråkete og rotete. Har liksom unngått å tilbringe særlig med tid akkurat her. Men neste år er både togstasjon, elvepromenade og ny bybro ferdig. Da blir Drammen sentrum enestående.

Hva Holmenokken og det nye sykehuset angår, så skal vel sykehuset være ferdig samtidig som bybroen omtrent. Holmenokken aner jeg ikke, ser ut som et industriområde og jeg har enda ikke fått med meg hva dem holder på med der, hva der skal bli?

Uansett, ble en fin liten tur for jentene i området de vokste opp. Nydelig sensommer- og høstvær. Knall blå himmel, sol og 20 grader. Ella så faktisk ut til å kjenne seg litt igjen og satte opp tempoet litt da vi nærmet oss elva. De fikk vasset litt og snust masse. Etterpå var vi på Musti hvor de fikk klippet klørne sine og filt dem litt.

Nå er vi hjemme igjen og jeg ligger og kikker på reiser. Vi må ut av landet litt, noen dager, en langweekend. Når det er bare for noen dager så kan det ikke bli så langt unna, da forsvinner tiden i reising. Har kikket litt på Portugal og Kroatia. Nederland er jo aldri uaktuelt. Noen som har steder å anbefale i disse høsttider?

«I Nederland 2023»

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#elvebyen #drammen #høst #bunnytrash #bunny

8 kommentarer
    1. Deilig å dra på tur – og fint når det er et sted en ikke har vært på lenge! Så dere tenker utlandet, ja… der har jo ikke jeg mye å bidra med da, hihi….. 🙂 dere får nok gode tips!

        1. Hmm – bloggen din blir aldri usynlig! Jo seff… det har jeg – Nederland, Tyskland, Polen, England, Skottland………… og de vanlige nabolanda da! 🙂

    2. “Holmennokken brukes som riggområde under byggingen av den nye bybrua og deler av området er gjerdet inn og ikke tilgjengelig for publikum.

      Når ny bybru står klar skal Holmennokken tilbakeføres til den stand det var i før riggområdet ble etablert”

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg