Turen ble avlyst, fikk drapstrusler!

For noen dager siden postet jeg et innlegg om en markering som skulle pågå, som ble flyttet til i dag. Og i går skrev jeg et innlegg igjen, der jeg fortalte at i dag skulle jeg utenbys, ta del i en politisk markering, en fredelig demonstrasjon.

Etter å ha drukket morgenkaffen min på balkongen her, vasket kopper, ryddet litt i leiligheten, vært på luftetur med jentene og gjort det som hverdagen krever så gjorde jeg meg klar til å reise avgårde. Det skulle ta 1-2 timer hver vei. Bare rett før jeg skulle forlate leiligheten her, så postet jeg DETTE innlegget. Det er ironisk på mange måter, fordi straks innlegget var postet så fikk jeg melding om at demonstrasjonen jeg skulle delta på var avlyst. Og det underbygger jo bare ALT jeg hadde skrevet i mitt siste innlegg!!

Jeg skulle til Vikersund og delta i fakkeltoget som skulle markere motstand mot vold og gjengkriminalitet. Nå er det avlyst fordi det i sosiale medier blitt observert spredning av personlige opplysninger om arrangørene, og at det ville kunne møte opp farlige personer som ønsker et voldelig norsk samfunn. Så det ligger en sikkerhetsvurdering bak at demonstrasjonen ble avlyst. I media skrives det at politiet har ikke ressurser nok til å ivareta tryggheten.

Natt til i dag ble Heggen kirke i Vikersund tagget ned med to meldinger i store bokstaver: «KKK FAKKELTOG» og «DREP HVITE». Kirken har allerede malt over de to hatefulle meldingene, og saken er omtalt i Bygdeposten. Det sier noe om hvor langt elendigheten har spredd seg, når folk som vil demonstrere mot vold, blir truet og må avlyse i frykt for at politiet ikke klarer opprettholde ro og orden. Trist som faen. Nok en seier til ideologien islam og islams følgere, og alle som har stemt frem elendigheta her til lands.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#islam #demonstrasjon #fakkeltog #vikersund #norge #bunnytrash #bunny

4 kommentarer
    1. Det er helt for jævlig hvor feige nordmenn er. Her skulle terrorpoliti stilt mannsterke i fullt utstyr for å forsvare de fredelige demonstrantene i fakkeltoget. Enig med deg, Bunny, islam har vunnet nok en seier😡

    2. Kva inn i svartaste granskauen er det som feiler det norske folk?
      Her burde mann gått mann av huse for å demonstrere mot djevelskapen.
      Kvar er PST og resten av politikorpset?
      Deisse som spreidar trugsmål på sosiale medier skulle jo vore arrestert og fengsla umiddelbart.
      Men neida, det er jo nokre stakerar med dårleg oppvekst og trangboddheit, så me må vera snille med dei 🤬. Ja, og så er det sikkert nokon venstreradikale, og dei står jo over lova, for då handlar det om det “goda hatet”.
      I England var der ein 61 åring som fekk 18 mnd for å rope “Who the fuck is Allah?” i forbindelse med ein demonstrasjon.
      Well, who the fuck is Allah?
      Havner vel snart i fengsel for hatprat eg og 😜.

      1. Hadde demonstrasjonen vært nærmere hadde jeg selv dratt uansett, men når det var såpass reisevei og det ble avblåst av arrangørene, så måtte jeg bare hoppe av. Men sant hva du sier, etter taggingen på Heggen kirke burde antallet demonstranter økt og ingen skulle avblåst eller gitt seg. Nok en seier til voldsvenstre og islam, slik jeg ser det 🐰

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg