Trillekoffertene er pakket!

Ahh.. for noe utrolige deilige dager vi har for tiden. Jeg vet ikke om dere har lest innlegget jeg postet tidligere i dag, «Elva rundt», men vi kosa oss masse på den turen, det var så utrolig nye flott å se. Etterpå stakk vi på TAKI og spiste kebab. Det gjorde seg i finværet, lenge siden sist.

Etter vi kom hjem har jeg dusjet jentene, de reiser på hyttetur med tante Tone i morgen, da er det greit å være nydusjet. Tar noen timer å bli helt tørr i pelsen, da skal det børstes, dét er litt av en jobb, men da blir det adskillig mindre hundehår liggende igjen etter dem på hytta i Oslofjorden. Akkurat nå driver begge to med rampestreker her, i protest fordi jeg har tvangsdusjet dem. Nå river de ned sofaputer og roter det de kan. Det får bare være, de er mops.

Vi har spist sushi også nå. Kebab til lunsj og sushi til middag. Det er ikke verst, hehe.. og vi har pakket trillekoffertene våre, for det er ikke bare jentene som skal avgårde på tur og kose seg. Men det blir ikke hyttetur på oss, vi har helt andre planer. Kommer til å savne jentene, som alltid, men dette blir bra. Først tog ut av byen, og deretter avsteeeed.. 🐰

«Sommerlisten

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#tur #bunnytrash #bunny

8 kommentarer

Siste innlegg