Fantastisk kunst, elva rundt!


Fantastisk vær, så den var alle heldige med. Snuppen min og jeg gikk tidlig ned til sentrum for å se på hva folk har bidratt med til dette arrangementet ‘Kunst elva rundt’, og dette var helt fantastisk. Jeg var litt skeptisk til at snuppen min ville være med å se, for hans interesse for kunst er jo heller laber og jeg hadde i bakhodet at han kunne begynne å stresse seg gjennom det hele. Men nei, han ble veldig fascinert han også, så dette ble veldig bra!

(Bildene over er av Cathrine Skreiberg og dere kan se mer på hennes Instagram her: «Cathrineskreiberg.Art»)

For 16. gang arrangerte Kreaktiv KunstKollektiv i samarbeid med Drammen Kommune den store, fargerike folkefesten langs Drammenselvas bredder. 100 utstillere har igjen skapt god stemning og tilbydd variert kunst for salg til Drammensere og tilreisende.


Dette begynte i 2009 og måtte det vare. Hellige kaninmåne det er mye flott å se. Jeg har knipset masse bilder, og det er liksom ikke bare bare å velge hva jeg skal vise fram her i bloggen. Der var en mann som ble sinna på meg, han mente jeg ødela levebrødet hans da jeg knipset bilder av hans fotografier. Jeg tok bare bilder av det jeg likte, og hans bilder av Drammen var veldig flotte. Istedet for å gneldre som en kastrert måke så kunne han heller gitt meg adressen til hans nettside (om han har) eller gitt meg navnet sitt så jeg kunne plassert under hans bilder. Istedet for så utelater jeg han fullstendig. Han fortjener ikke at jeg viser fram hva han hadde.

Alle disse er perlet!!

Foto er ikke helt min greie heller når det kommer til kunst. Hvis jeg går inn for det så kan jeg ta like fine bilder av Drammen langs elva, og photoshoppe og whatever, så sånn sett er hans «verk» unødvendig. Jeg har mer sansen for malerier og hva folk skaper med hendene sine, her var skulpturer, tegninger, smykker og i det hele tatt som var virkelig originalt og kreativt. Å bruke apper og photoshop kan vi alle enkelt lære oss.


Der var mange malerier som «snakket» til meg, som «dro meg» til seg. Og jeg snakket med en god del av de som stilte ut, masse hyggelige kunstnersjeler, og jeg ble inspirert av diverse teknikker og utførelser, og spesielt enkeltes bruk av farger.


En annen ting er at jeg nå har bestemt meg for at jeg skal stille ut selv neste år, jeg tror ikke jeg kommer til å skjemme meg ut. Der var noen få stykker som jeg så kunne spart seg for å stille ut, men vi er jo alle forskjellig, sikkert noen som likte de bildene også. Jeg var også forferdet over hvor høyt enkelte satte seg. Til eksempel var det en som hadde malt et lerret på ca 1×1 meter bare blått. Et blått lerret som han da skulle ha 8000 kroner for. Hallo!!


Der var noen som stilte ut som forundret meg veldig. Vanvittige priser som ukjente kunstnere, det er noe overmåls tenker jeg. Men mye også til forståelige priser, og greie priser. Altså, ifølge hva jeg har sett i dag så kunne jeg lagt meg opp mot tusen kroner for hvert av mine «Bunny Originals» som jeg malte i vår.


Noe annet jeg bet meg merke i på dagens vandring for å se alt som var å se på ‘Kunst elva rundt’ var noe som manglet, og jeg skal ikke skrive om det her nå. Men jeg har altså en plan for neste år, da kan jeg også finne meg en plass ved elva og stille ut. Jeg skal melde meg på dette, jeg lover!

Igjen, dette var utrolig artig å se. Det gikk over all forventning å se hvor mange flinke kunstnersjeler som har samlet seg under dette konseptet. Håper dere som leser dette innlegget liker de bildene jeg har valgt å legge ut her, og at dere kanskje kommer til Drammen på ‘Kunst elva rundt’ neste år.


Om noen av dere som leser er blant de som har laget noen av bildene eller annet her i innlegget, si gjerne fra så kan jeg legge ved link til nettsiden deres eller legge navnene deres inn under de respektive bilder.

Edit: mange av disse bildene på slutten av innlegget er malt Iwona Kloskowska og her er link til siden hennes på FB, hvis dere er interessert å se mer: «Kloskowska Art».


Helt fantastisk å overvære dette, takk alle sammen, stå på, og takk til alle som er innom bloggen her og titter 🐰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#kunstelvarundt #kunst #drammen #bunnytrash #bunny

8 kommentarer
    1. Vi var også på kunst elva rundt i dag . Mye fint , men overpriset som du nevnte. Sa til mannen min at her skulle Roger ha hatt utstilling. Håper du stiller til neste år 👍

      1. Ja, enkelte var veldig drøy i prisene, men kanskje de egentlig bare ville stille ut, men ikke selge? Jeg skal være med neste år. Har jo 7-8 bilder, og nå er det jo et år til neste kunst rundt elva, og jeg har ikke noe tidspress. Blir litt artig dette, for jeg har noen ideer 😜🐰

      1. Alle som stilte ut var veldig hyggelige, unntatt han mannen med fotografier av Drammen. Kjempefint opplegg dette arrangementet 🥰🐰

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg