Klokkeklart budskap fra Stordalen!

Jeg fikk ikke sett programmet, men jeg har fått med meg hendelsen, og jeg bøyer meg i støvet for Petter Stordalen. Vi elsker hvem vi elsker, og vi skal aldri akseptere at noen tuller med verdiene våre. Neste år blir det et større opptog og flagget skal henge enda høyere. For likeverd, forståelse, aksept og kjærlighet!!

Det har seg slik at tidligere i år truet flere kunder med å boikotte Choice fordi Stordalens hotellkjede hadde inngått et samarbeid med Pride, som er Norges største og viktigste feiring av skeiv kjærlighet og mangfold. Det viser bare at homofobi, hat og hets lever i beste velgående i Norge i dag. Det synes ikke Stordalen noe om.

«Jeg mener det er en faens menneskerett å elske den man vil elske», uttalte en oppildnet Stordalen sist fredag på TV som gjest i programmet Senkveld.

Link: Stordalen i harnisk etter homo-kritikk

Hotellkjeden opplevde at både privatpersoner og organisasjoner ringte inn til kundeservice for å klage, og klipte opp kortene i protest etter samarbeidet med Pride.

«Det jeg bestemmer meg for da, er at: neste år skal vi ha større opptog, høyere musikk, mer Pride og flagget skal henge enda høyere», kom det fra hotellkongen som startet sin karriere som jordbærplukker.

Han mener de misfornøyde kundene gjerne kan tulle med mandagsvideoene han publiserer hver uke på Instagram, hans høye energi og klesstilen hans. Men én ting tillater han ikke at noen skal tulle med.

«Vi skal aldri akseptere at de tuller med verdiene våre», sa han til stor jubel fra salen.

Takk for din medmenneskelighet Stordalen ❤

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#petterstordalen #stordalen #nordic #choice #hotels #hotellkongen #pride #likeverd #forståelse #aksept #kjærlighet #bi #hetero #homo #gay #bifil #heterofil #homofil #legning #mangfold #homofibi #hat #hets #menneskerett #tv #senkveld #verdier #medmenneskelighet #norge #jatillivet

4 kommentarer

Siste innlegg