Det skjer ting..

De siste dagene har jeg holdt meg opptatt med å ordne til lørdagen. Snuppen min har bursdag i morgen, og det skal feires på lørdag. Vi har invitert seks venner som har stilt opp mye for oss med forskjellig. De har stilt opp i tykt og tynt med hundepass når vi er på ferie, tatt oss med på turer for å handle til huset, og turer for kos og moro. Ordnet oss flotte møbler, skrudd møbler og inventar. De har invitert til pubrunde og fest, kino og helgeturer. Vi har kledd oss ut sammen, ledd sammen, grått sammen og holdt sammen. De har inkludert oss og fått oss til å føle oss satt pris på. Dette betyr mye for snuppen min og meg. Det er mange rasshøl i denne verden, vi er utrolig privilegert å være venner med disse fantastisk fine flotte menneskene som vi kan kalle våre venner.

Lørdagen har vi invitert til ‘all inclusive’. Fire retters middag og drikke til. Brus, øl, vin, likør, drinker, shots og tequila on the house. Vi har kjøpt inn masse snacks og laget quiz. Det blir levende lys, musikk, kos og moro.

I morgen starter dagen med et legebesøk, en tur på apoteket regner jeg med, og et par små innkjøp. Så er det hjem å dekke bord og ordne mice en place før lørdagen. Snuppen jobber kveld i morgen, så han må jo få pakke før han drar. Tror han blir veldig glad for den, uten at jeg skal røpe her og nå hva han får.

Ellers skulle jeg vært hos advokaten min i dag om saken i nordnorge, men fikk melding fra henne om at det ikke er skjedd noe nytt i saken, så vi droppet det og laget en senere avtale. Jeg ble også oppringt av politiet i dag om en voldssak her i Drammen som ble henlagt for en tid siden. Etter et sint brev på to A4-sider til sør-øst politidistrikt i Tønsberg for et par tre måneder siden fikk jeg i dag vite at de har nå åpnet saken igjen. Det har gått så lang tid at jeg skjønner at bevis er blitt forspilt, men nå blir i hvertfall saken etterforsket.

Det er grusomt å vite hvor mange overgrepssaker, seksuelle overgrep, vold og voldtektssaker i Norge som blir henlagt pga «bevisets stilling». «Bevisets stilling» betyr at de ikke gidder å bruke tid eller penger på den eventuelle sak. Det er helt føkka!!

Men nå skal jeg ikke fokusere på det. I morgen er det snuppen min sin fødselsdag, lørdag er det bursdagsfest, og søndag blir det bare å slappe av – dette blir en digg helg, garantert!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#bursdag #fest #moro #venner #fødselsdag #allinclusive #middag #sak #politisak #etterforskning #rettsak #kriminalitet #vold #overgrep #livet

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg