Glitter, glam og boblevann!

Søndag igjen, og jeg har inntatt min faste søndagsposisjon, nemlig liggende på sofaen. Snuppen min er ute og går tur, mens jeg ikke klarer bevege meg. Eller jeg klarer, men det er ikke godt. Jeg er ikke dårlig, men utmattet. Jeg vet noen reagerer på at jeg unner meg drinker og fest på lørdagskveldene når jeg er som jeg er, og kroppen blir som den blir. Saken er at såvidt jeg vet så lever vi kun én gang, og da skal jeg for faen ha det litt moro underveis.

Var på glitter- og glamfest hos ei venninne i går. Bibbi. Hun stiller opp med sin gjestfrihet, generøsitet og sine temafester. Noen var bedre og festligste kledd enn andre, men vi ble alle tatt i mot med boblevann i krystallglass. Vi ble en flott gjeng og det var veldig koselig. Snuppen min og jeg rundet av kvelden med en øl hver på Palmen.

Nå har snuppen min vært innom her hjemme en liten tur etter å ha vært ute å mosjonert halvannen time. Han hentet jentene våre og de har gått sammen til No.1 Sushi og henter mat. Det blir digg, jeg gleder meg!

Ha en fin søndag alle sammen!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#glitter #glam #fest #champagne #prosecco #cava #temafest #krystall #festligheter #helg #sushi

4 kommentarer

Siste innlegg