Kun 2 av 18 000 barn overlevde 💔

Resten sultet rett og slett til døde – og industriell fiskeri og klimaendringer truer med å tørke ut utallige andre polare arter.

Det er tragisk! Av 18 000 vakre babypingviner som klekket ut i en Antarktis-koloni i vinter, så overlevde bare to!

Forskere sier at den eneste måten å redde Antarktis og livet der, er å beskytte det raskt – og hvis bare to regjeringer til gir sin støtte, kan vi som bryr oss skape et massivt nettverk av friområder i havet der.

Hvis vi raskt viser massiv offentlig støtte og påvirker regjeringer, kan vi sørge for at de trår til. Dette må gjøres stort, kjøre meningsmålinger, få støtte i media, og levere våre stemmer direkte til president Macron og EU, og be dem om å redde dette pingvinparadiset, før det er for sent.

I 2016 hjalp millioner av oss med å samle det offentlige presset for å skape det første Antarktis fristedet, i Rosshavet. Det er det største marine beskyttede området på planeten. Men det representerer bare en liten del av det skjøre havet som omgir Antarktis.

Kjenn med ditt hjerte, bry deg, og bruk din stemme og snakk opp for våre venner, de fantastisk flotte pingvinene og deres hjem.

Gode mennesker har hjulpet sikre store marine reserver over hele verden – men denne gangen er det ikke bare et fristed det er snakk om – vi skal prøve sikre hele Antarktis som nettverk for alt liv der, og denne kampanjen vil fortsette å bygges og folk vil bli oppfordret helt til den er fullt etablert og målet oppnåelig.

Med håp og besluttsomhet, tusen takk for at dere leser og engasjerer dere. Ja til et Antarktis fullt av pingviner! Signer for å redde livet i Antarktis: HER!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#pingviner #babypingviner #elskerpingviner #industrieltfiske #klimaendringer #presidentmacron #macron #president #EU #kampanje #antarktis

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg