Det nye norske samfunnet.

Mens mange politikere og media påstår at kriminaliteten i Oslo er lavere i dag enn for 10 og 20 år siden spesielt blant de unge så sitter jeg her på en pub i Oslo og får høre historier fra folket som bor her.

Det er ikke vanlige pubgjengere jeg snakker med, men helt «vanlige» folk i forskjellige aldere, forskjellige jobber, bosatt på helt forskjellige steder i hovedstaden. Vi er her som statister i forbindelse med innspilling av en ny norsk TV-serie: «22. Juli».

Deres erfaringer er at siste 10 årene spesielt er overfall, ran, vold og voldtekter økt enormt og oppleves nesten som dagligdags. Det fortelles om episoder som skal anmeldes, men som blir enten avvist av politi, og episoder der offeret har blitt utsatt flere ganger og ikke anmelder fordi sakene henlegges uansett bevis og vitner.

En mann forteller at han vet med sikkerhet at bare 2016 økte den registrerte ungdomskriminaliteten med 20 prosent i Oslo, og at den kun har økt siden. Og det er den registrerte dokumenterte kriminaliteten.

En kvinne forteller at hun ble forsøkt voldtatt for ca seks måneder siden og har vært på senter for for voldtektsofre i etterkant av hendelsen. Hun selv ble overfalt av en utenlandsk mann, og at samtlige som hun snakket med på senteret og er kommet i kontakt med i etterkant, har blitt, eller er blitt forsøkt voldtatt av utenlandske gjerningsmenn.

Hun har ikke anmeldt episoden fordi det oppleves som om at ofre blir behandlet som gjerningspersoner når det kommer til anmeldelser av nye landsmenn. Hun vil ikke gjennoppleve det, hun vil ikke være et offer.

Området mellom Grønland, Tøyen og Galgeberg peker seg ut. Det er som om man beveger seg i et annet land der lovløshet hersker. Seks av syv dager blir en vitne til vold og voldshendelser. Utenlandske gjenger har makten. Det er enighet rundt bordet om det.

Jeg ble selv overfalt på vei fra Grunerløkka for noen år tilbake siden av fem utenlandske ungdommer hvor en av dem trakk kniv mot meg. Jeg kom meg unna uten skader og med livet i behold. De greide derimot å stjele mobilen min. Heldigvis var den registrert på en adresse i Harstad den gang.

Det fortelles om en episode som har skjedd nå innenfor det siste året. Denne unge mannen var på vei hjem fra sin jobb på Tøyen. Han ble brutalt overfalt av 3 menn av somalisk opprinnelse. Vedkommende løp og forsøkte riste de av seg, men var ikke rask nok. En av gjerningsmennene bet seg faktisk fast i armen på han. Da klikket det for vedkommende og han fløy på dem og slo samtlige i bakken. Han måtte så på sykehus å få stivkrampesprøyte da menneskebitt er svært farlig.

Han er i etterkant blitt anmeldt av de som overfalt han, og en kan bare tenke seg hvordan den saken går. De var tre, han alene. Han har liten tro på rettferdighet.

Få dager etter ble en 30 år gammel kvinne knivstukket på samme sted som han ble overfalt. Av tre mørkhudede.

Situasjonen i Oslo forverres for hvert minutt, de fleste norske politikere feier det som skjer under teppet og er mer opptatt av seg selv og hva de kan oppnå ved valg i framtiden hvis man tar inn så og så mange innvandrere i løpet av så og så lang tid.

Daglig er det overfall, vold og knivstikking. Media skriver kun om en brøkdel i små artikler der det legges skjul på gjerningpersoners etnisitet.

Det er bare å innse det, innen år 2070 er ikke dette landet et Norge i rødt, hvitt og blått, men blodrødt og svart!

Link: Norge 2070

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#politikk #lovbrudd #vold #overfall #knivstikking #voldtekt #hovedstaden #ran #politi #anmeldelser #henlagt #bevisetsstilling #bevis #vitner #kriminalitet #ungdomskriminalitet #voldtektsofre #utlendinger #innvandrere #nyelandsmenn #berikelsen #grønland #tøyen #galgenberg #grunerløkka #kniv #bitt #lovløs #lovløshet #menneskebitt #somaliere #mørkhudede #media #korruptmedia #korruptepolitikere #rødt #ap #frp #høyre #oslosentrum #oslo #blodrødt #svart #norge

13 kommentarer
  1. Hva med å basere påstander med fakta? Skal du fortsette å spre løgnaktige rasistiske meninger sluttes denne bloggen å følges øyeblikkelig!

  2. Christian: Hva er ikke fakta? Det som hendte meg? Eller det som de andre fortalte hadde hendt dem? Og hva er rasistisk her? Følg hvilken blogg du vil, denne bloggen forholder seg til virkeligheten og ingen innlegg er skrevet på kommando av en anonym leser som ellers ikke bidrar med noe som helst. Ha en fortsatt fin kveld, håper ikke realiteten ikke slår deg for hardt den dagen du våkner.

   1. Fortsett å skrive du, vi trenger artikler fra “gatenivå”. Ikke alle ønsker å se sannheten og utviklingen selv om den blir servert dem daglig!

  3. Me ble voldtatt av min nabo i Oslo, han e muslim, tre ganger prøvde me anmelda, ble avvist. Har flyttet nord, eneste måte beskytta se sjøl i dag. I morgen, snart, det e nyttelaust.

  4. Hva som hente deg vet jeg ikke, men å basere hele ditt argument på hva tre stykker du har møtt sier blir jo for dumt. Statistikk og rapporter gir jo et helt annet bilde. I forhold til meg og være anonym: hadde du vært tøff nok til å gi folk muligheten til å kommentere på din Facebook-gruppe hadde jeg da skam tatt det der.

   1. skjer hatkriminalitet mot etniske nordmenn hver dag og opp til flere ganger om dagen. våkn opp snart er vi blitt Norgistan

  5. Så hvis man ikke tar inn innvandrere lenger så stopper voldtektene, er det kun innvadrere som voldtar?
   Mind you at de absolutt grusomste forbrytelse gjort her i Norge de siste 30 årene er utført sv etnisk norske menn!

  6. Christian: Har det falt deg inn at du tar feil. Enkelte har problemer med sannheten fordi den gjør mest vondt. Om folk vil leve på løgner er egne valg. Jeg kan også lage statistikker, og hvis jeg velger å gjøre det så forholder jeg meg til fakta. Ingen vridninger og bortsnakk.

   Kommentarfeltet til bloggen min er åpen. Diskuterer ikke blogginnlegg på Facebook da ikke alle får muligheten til å lese kommentarer til blogginnlegg der. Hva det har med å være tøff eller ei å gjøre får du ta med deg selv. Det er du som slenger med leppa, jeg bare svarer.

  7. Christian: Det er greit å se ting i sammenheng og ikke anta ut fra ønsketenkninger. Jeg er veldig klar over at samfunnet inneholder alle typer mennesker. Du er jo her ikke sant.

  8. Det er jo bare å lage statistikker selv, men da trenger man et antall deltakere for at statistikken skal bli representativ.
   1000 stk er vel et slikt tall.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg